Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Sempervivum Bigsam Ruby Star in ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
391S22
Out Of stock
Descriere
Sempervivum Ruby Star - Plante suculente de gradina

Sempervivum Ruby Star este o planta suculenta perena, acoperitoare de sol, foarte rezistenta. O alegere ideala daca vrei o planta perena vesnic verde si deloc pretentioasa. Poti crea cu ea decoruri spectaculoase atat pe sol, in gradina, cat si in ghivece. Perfecta si pentru un cadou inedit, elegant. Datorita cromaticii, acestea creeaza mozaicuri interesante. Are frunzele dispuse in rozeta, in culori verzi, rosii sau verde cu rosu si se dezvolta sub forma de covor. Plantele vechi de cativa ani infloresc in iulie si august, uimitor de spectaculos. Inflorescentele ramificate apar in varful a 15-20 cm de lastari solzi. Florile sunt in forma de stea si de culoare roz. Sempervivum inseamna in traducere libera ,,mereu viu?. Este caracteristica de baza, fiind o planta cu adevarat nemuritoare, mereu verde. La baza tulpinii cresc frunzele carnoase, groase si foarte suculente. Rozetele de Sempervivum sunt foarte frumoase in diferite aranjamente. Pentru un efect vizual intens se planteaza 15 plante pe 1 m.

Sempervivum Ruby Star poate fi plantata in ghiveci, dar arata foarte bine mai ales in gradina. Acolo, de regula, e folosita pentru acoperirea solului intr-un mod aspectuos.

Sempervivum: cerinte sol, amplasare, ingrijire  Sempervivum Ruby Star iubeste foarte mult locurile cu soare, dar se dezvolta foarte bine si la semiumbra. Se dezvolta foarte bine in solul bine drenat (nisipos) si in solul stancos. Este cunoscut deja ca  Sempervivum Ruby Star este perfect pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor.

Cresc in foarte putin sol, printre crapaturile stancilor, in vase, pe soluri uscate, nisipoase, fara a fi necesara udarea frecventa.

Necesar apa: udarea se face foarte rar si in cantitati mici de apa. Fiind o planta suculenta, nu tolereaza umiditatea, prefera mai degraba uscaciunea solului. Excesul de apa ii poate fi fatal. Frunzele suculente ale plantei stocheaza apa, de aceea, chiar si in zilele calduroase ale verii trebuie udata cu moderatie. Nu are nevoie de fertilizari.

Inmultire: se inmulteste singura, marindu-si tufa la suprafata solului. Se poate inmulti si prin divizarea frunzei, butasi sau lastari.

Boli si daunatori:  este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara  Sempervivum Ruby Star in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele suculente preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm  

Varsta plantei la livrare  2-3 ani  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verde- Rosu-visiniu  

Culoare flori  Roz cu alb  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare plin (cel putin 6 ore de lumina solara directa)  

Cerinte de udare  Foarte rar  

Pretentii fata de sol  prefera un sol stancos sau nisipos, cu un drenaj bun  

Inaltime la maturitate  15-20 cm inaltime si 30 cm latime  

Rezistenta la inghet  pana la -30C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura