Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare trandafir galben de gradina Kerio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
110T30
Out Of stock
Descriere
Caracteristici generale trandafir galben de gradina Kerio

Un trandafir galben aduce stralucire in orice gradina. Trebuie sa ai si tu cateva exemplare, daca vrei o ploaie de soare in curtea ta. Isi recomandam cu incredere soiul de trandafir galben Kerio.

Este o varietate de trandafir teahibrid foarte rezistent, care formeaza tufe mari, cu tije netede, erecte, fara spini. La maturitate pot atinge o inaltime cuprinsa intre 100-120 cm.

Frunzisul verde inchis, usor visiniu si lucios contrasteaza puternic cu florile deosebit de frumoase, creand un efect fabulos. Florile cresc in varful tijelor, ca flori unice, cu parfum discret. Sunt de forma unei cupe cu un diametru de pana la 13-15 cm. Petalele de un galben stralucitor spre orange, pot fi de pana la 35 intr-un singur mugur. Frumusetea acestui trandafir galben este data de textura si forma florii, care este foarte rezistenta, aproape cerata, cu un aspect deosebit de elegant. Floarea nu se scutura, ramane pe tija mult timp, schimbandu-si culoarea intr-un alb maroniu. Avand inflorire repetata pe toata perioada sezonului, te poti bucura mult timp de splendoarea lui.

Trandafirul galben Kerio este spectaculos prin tinuta, cunoscut ca unul dintre cei mai rezistenti trandafiri teahibrizi. Deloc predispus la imbolnaviri, suporta bine si conditiile de seceta si ploile abundente. Poate fi plantat direct in gradina in combinatie cu alte plante ornamentale, dar creste bine si in ghivece mari pentru terasa.

Este unul din soiurile cele mai ravnite pentru aranjamente florale, buchetele de trandafiri galbeni fiind la mare cautare. Se spune ca trandafirul galben are o semnificatie speciala legata de gelozie. Din acest motiv, multi indragostiti transmit mesaje subtile printr-un buchet de trandafiri galbeni.

Plantare butasi de trandafir Kerio

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafir galben in ghiveci Kerio, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze.

Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative, care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafir teahibrid Kerio

Trandafirul galben Kerio se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si e perfect pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De unde poti cumpara trandafir galben Kerio in ghiveci

Comercializam trandafiri ieftini in ghiveci, soiuri diverse. Descopera soiurile preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click!

Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura