Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Mahonia Volcano la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
310M10
Out Of stock
Descriere
Mahonia Volcano - Caracteristici generale
Mahonia Volcano e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina care raman verzi tot anul. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa veselie si stralucire in curtea ta.

Mahonia Volcano este un arbust ornamental care atrage atentia prin aspectul exotic, deosebit de frumos. Planta vesnic verde de marime mica spre medie, cu port de regula rotunjit, compact.

Se distinge prin florile sale inedite, sub forma de spic, galben-portocalii intens, care infloresc ca o eruptie de vulcan. De aici si denumirea acestei plante senzationale. Vulcanul Mahonia infloreste toamna, din octombrie pana in noiembrie. Frunzele sunt elegante, fine si moi la atingere, fara margini ascutite cu dinti spinali. Primavara, lastarii noi sunt de bronz. Mahonia Volcano este un soi de arbust decorativ in orice moment al anului.

Creste sub forma de tufa, iar la maturitate poate ajunge la cca 100 cm inaltime si latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase.

Avantajele Soiului:  element decorativ deosebit
frunze moi
mai rezistent la iarna
flori galben-portocalii
inflorire timpurie
butasi usor de luat
Mahonia: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Mahonia Volcano prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol mediu, bogat, bine drenat.

Vulcanul Mahonia se combina frumos cu frunzele verzi argintii. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci, vesnic verde fiind un plus excelent pentru orice gradina. Este, de asemenea, foarte potrivit intr-un ghiveci pe terasa sau balcon pentru un decor splendid si chiar pentru plantare in masa. Poate fi utilizat si pentru formarea de garduri vii dense, vesnic verzi, decorative si iarna.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: este rezistent la -10 C, ceea ce il face mai rezistent decat alte soiuri

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Mahonia Volcano in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta. Detalii aici.
Detalii livrare produs
Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, inflorite daca se livreaza toamna

Informatii suplimentare
Culoare frunze  verde bronz
Culoare flori  Galben-portocalii
Perioada de inflorire  Octombrie-noiembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  70 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 1 m
Rezistenta la inghet  -10 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura