Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Feriga de gradina Polystichum Simense la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Cod produs
313P10
Out Of stock
Descriere
Feriga de gradina Polystichum Simense - Caracteristici generale

Feriga de gradina Polystichum Simense e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina care raman verzi tot anul. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa stralucire in curtea ta.

Feriga de gradina este un tip de feriga care atrage atentia prin aspectul exotic, deosebit de frumos. Planta vesnic verde de marime mica spre medie, cu port foarte ordonat, compact. Nu este deloc o feriga comuna, ba dimpotriva. Este unul dintre cele mai premiate printre alte tipuri de feriga. Este cultivata pentru frunzisul sau culoare albastru-verde, impodobit cu tulpini negre si alungite cu dinti spinosi, ascutiti. Feriga de stanca coreeana este un soi de feriga decorativ in orice moment al anului.

La maturitate poate ajunge la cca 30-60 cm inaltime si latime. Este o planta decorativa prin frunze si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase

Avantajele Soiului:  

element decorativ deosebit
frunzis exotic, luxuriant
perfecta pentru zonele umbroase
intretinere redusa
rezista la temperaturile scazute;
se adapteaza usor conditiilor de mediu.

Feriga ingrijire: cerinte sol, amplasare

Feriga de gradina Polystichum Simense prefera locurile umbrite sau usor insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol fertil, bogat in humus si bine drenat. Frunzele care se usuca pot fi indepartate.

Este foarte potrivita in gradina de stanci, pentru paturi umbrite sau margini. De asemenea, fiind de talie mica, se poate dezvolta frumos si intr-un ghiveci pe balcon/terasa, pentru un decor splendid.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara feriga de gradina in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani.

Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii aici.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  verde - albastru
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Umbra, semiumbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  50 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 30-60 cm
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura