Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Feriga de exterior Athyrium Crested Surf la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54 lei Lei
Cod produs
311A10
Out Of stock
Descriere
Feriga Athyrium Crested Surf - Plante perene decorative de umbra - 19 cm
O Feriga Athyrium Crested Surf e alegerea ideala daca iti doresti plante perene de gradina care raman verzi aproape tot anul. Te va rasplati cu un decor unic o perioada indelungata si va aduce multa stralucire in curtea ta.

Aceasta Feriga Athyrium Crested Surf este e una cu adevarat neobisnuita, extrem de decorativa prin frunzisul pictat. I se mai spune si feriga pictata japoneza. Formeaza o rozeta de frunze arcuite, argintii, cu varfuri crestate sau dublu ramificate. Pliantele sunt nuantate in verde, rosu si argintiu. Formeaza imagini spectaculoase alaturi de hoste si heuchere. Formeaza tufe compacte, creste cu usurinta si se naturalizeaza bine, formand colonii superbe de rozete inedite. Necesitand intretinere minima tot anul, ofera gradinarilor o multime de optiuni atractive de plantare!

E indicat indepartarea regulata frunzele decolorate si impartirea plantelor atunci cand sunt aglomerate.

O alegere perfecta pentru paturi sau margini umbrite, fiind un fundal superb pentru plantele inflorite de umbra. Merita sa o ai daca vrei jocuri cromatice speciale tot anul in gradina ta!

La maturitate poate ajunge la cca 55-55 cm inaltime si 70-75 cm latime. Este o planta decorativa prin frunze si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase

Avantajele Soiului:  frunzis exotic, luxuriant
perfecta pentru zonele umbroase
formeaza aglomeratii frumoase
rezista la temperaturile scazute;
se adapteaza usor conditiilor de mediu.
Feriga ingrijire: cerinte sol, amplasare Feriga Athyrium Crested Surf prefera locurile umbrite total sau partial umbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol fertil, bogat in humus si bine drenat. E indicat indepartarea regulata frunzele decolorate si impartirea plantelor atunci cand sunt aglomerate.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Feriga Athyrium Crested Surf in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera ferigile decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase
Informatii suplimentare    Culoare frunze  verde argintiu rosiatic
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Umbra, semiumbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  75 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 55-55 cm inaltime si 70-75 cm latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura