Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Magnolia alba Sieboldii la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

130 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolia alba Sieboldii - Magnolie tufa
Magnolia alba Sieboldii este un este un arbust de talie medie, extrem de decorativ. Poate ajunge la 3-4 metri inaltime. si cca 4 m in diametru. Acest soi de magnolie creste sub forma de tufa, cu coroana rotunda/sferica, intunecata si densa. Aceasta este alcatuita din ramuri multiple, incarcata cu frunze mari, obovate, de culoare albastru-verde, in special la lastarii tineri.

Se remarca prin florile mari, parfumate, carnoase, de culoare alb imaculat cu interiorul rosu. Acestea apar vara, in lunile iunie-iulie, ceea ce o face si mai diferita. Florile au o forma neobisnuita, usor aplecate, parca ar da din cap in semn de salut. Au un parfum incantator, asemanator citricelor si dezvolta 9 petale albe, pure. Pistilurile sunt verzi, dar staminele sunt roz cu rosu inchis, contrastand frumos cu florile albe. Foarte spectaculoase sunt si fructele lungi, rosii care se formeaza la sfarsitul verii. Toamna, acestea se decojesc lasand sa se vada semintele.

Magnolia alba Sieboldii este originara din Japonia, fiind mai rezistenta la inghet decat alte specii de magnolii. Ea si-a primit numele de la botanistul Phillip Franz von Siebold (1796-1866) care a descoperit-o. Mai este cunoscuta si sub denumirea de magnolie Oyama intrucat provine din zonele impadurite ale Japoniei.
Magnolii - Plantare si ingrijire
Magnolia alba Sieboldii, fiind o specie cu crestere lenta si compacta, este ideala pentru orice gradina. Natura sa asemanatoare arbustilor o face potrivita si pentru parcuri si gradini. Aici se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire.

Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, Magnolia Sieboldii trebuie plantata intr-un loc insorit sau partial umbrit. Prefera solurile usor acide, umede si bine drenate si tolereaza excelent mediile urbane, fara ca planta sa fie afectata de poluare.
Aici gasesti Magnolia alba Sieboldii de vanzare, la pret mic
Descopera Magnolia alba Sieboldii, de vanzare in magazinul online FloraPris.ro. Avem o gama variata de arbusti ornamentali la ghiveci, cu preturi avantajoase. Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la tine acasa.

Informatii suplimentare:
Culoare  Alb imaculat
Parfum  Foarte placut
Perioada de inflorire  Iunie-iulie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 3-4 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  80-90 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura