Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare Magnolia soulangeana Lennei alba, 100 cm, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Cod produs
211M13
Out Of stock
Descriere
Magnolia soulangeana Lennei alba pur si simplu de lasa fara rasuflare! Este probabil cea mai spectaculoasa varietate de magnolie cu flori albe. O bijuterie in fiecare gradina.

Caracteristici generale - Magnolia soulangeana Lennei alba Este un arbust extrem de decorativ prin florile sale mari foarte frumoase, de culoare alb-crem, parfumate, in forma de cupa, care apar din primele zile calde ale lunii aprilie direct pe tulpina. Cunoscuta uneori sub numele de Magnolia farfurioara, florile emana un parfum subtil de lamaie. Petalele mai groase, ceroase, fac ca florile sa fie mai rezistente decat unele soiuri la ploaia de primavara si la vant. Avand predilectie pentru o inflorire timpurie, se recomanda sa evitati locurile cele mai calde si s-o lasati sa simta aerul mai rece de primavara, pentru ca asta o va ajuta sa nu-si deschida florile precoce si sa nu fie afectata de bruma care uneori mai apare in aprilie. Trebuie ferita insa de curentii de vant puternic. Formeaza o coroana ramificata si bogata, cu un frunzis verde inchis, remarcandu-se si prin frunzele mari. Are crestere lenta.

Magnolia soulangeana Lennei alba e ideala pentru decorarea unei gradini de dimensiuni medii si mari. Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, se recomanda la plantare un sol usor acid si foarte bine drenat.

Cumpara de aici Magnolia soulangeana Lennei alba, in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare.

Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  alb
Parfum  subtil, de lamaie
Perioada de inflorire  aprilie-mai

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat

Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4-5 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  100-120 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura