Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
77 pareri

Floare magnolia soulangeana Rustica Rubra la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128 lei Lei
Cod produs
211M15
Out Of stock
Descriere
Magnolia soulangeana Rustica Rubra nu ar trebui sa lipseasca din nicio gradina. Este vedeta lunii aprilie, fiind cu atat mai spectaculoasa cu cat infloreste inainte sa infrunzeasca.

Magnolia soulangeana Rustica Rubra - Caracteristici generale

Formeaza o coroana ramificata si bogata, iar florile sale infrumuseteaza puternic ramurile, oferind gradinii un aspect multicolor. Are florile parfumate, sub forma de lalea, de cupa, roz aprins spre visiniu pe exterior si alb in interior. Este un arbust puternic ramificat, frunzele sunt simple, de forma ovala, culoarea verde inchis. Cresterea e moderata, prefera lumina dar se poate amplasa si in semiumbra. Este un punct de atractie primavara devreme.

Acest soi de magnolie are avantajul ca infloreste inca din primii ani, chiar daca este planta tanara. La maturitate, magnolia Rustica Rubra poate sa se dezvolte chiar pana la 5-10 metri, dar in conditiile de clima din Romania ajunge undeva la 4-5 metri inaltime.

Magnolia Rustica Rubra: cerinte sol, amplasare

Prefera locurile insorite si ferite de curentii de aer. Un loc langa un perete sau un gard o fereste de vant. Daca insa clima este calda, poate fi amplasata fix in mijlocul gradinii pentru un efect spectaculos. In perioada de canicula magnolia soulangeana se simte bine daca este umbrita la orele amiezii.

Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, se recomanda la plantare un sol usor acid si foarte bine drenat. Perioada de inflorire este lunga, din aprilie pana in iunie uneori. Pentru o crestere uniforma si pentru indepartarea partilor uscate, magnolia poate fi tunsa la finalul primaverii sau pe parcursul verii. E bine ca acest lucru sa fie facut cat mai curand posibil dupa inflorire, pentru a asigura fixarea mugurilor florali pentru anul urmator. Fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.

Magnolia soulangeana Rustica Rubra este un arbore perfect pentru decorarea gradinilor si a parcurilor, fiind foarte rezistent la temperaturile scazute si la poluarea din mediul urban.

De aici poti cumpara Magnolia soulangeana Rustica Rubra, la ghiveci, cu pret mic.

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in max. 2 zile sunt la usa ta.

Informatii suplimentare:    

Culoare  roz-violet cu alb in interior
Parfum  puternic
Perioada de inflorire  aprilie-mai

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4-5 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs:    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  100-130 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura