Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust Magnolia soulangeana Amabilis la ghiveci, roz cu alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Cod produs
211M18
Out Of stock
Descriere
Magnolia Soulangeana Amabilis - caracteristici generale
Magnolia tufa Amabilis este un arbust de talie medie, exceptional de frumoasa. Acest soi de magnolie se poate dezvolta atat sub forma de tufa, cat si copac. Tufa creste cca 4-5 m inaltime si are o coroana joasa, rotunjita, simetrica de 3x3,5 m. Creste lent si infloreste la inceputul lunilor aprilie si mai, simultan cu aparitia frunzelor. Produce flori din abundenta, placut parfumate. Florile sunt albe cu roz la exterior, mai inchise spre baza petalelor, uneori in nuante de violet-roz cu dungi. Florile ajung uneori chiar si la 10-12 cm in diametru. Frunzele sunt mari, de culoare verde deschisa.
Plantare si ingrijire magnolii
Magnolia soulangeana Amabilis este rezistenta la ger, dar poate fi afectata de ingheturile tarzii. Nu suporta seceta, prefera solurile bine drenate, umede, usor acide sau usor alcaline, lutoase, nisipoase. Se poate planta la soare sau semiumbra, preferabil in locuri ferite de vanturile reci. Magnolia soulangeana Amabilis este ideala pentru gradinile mici si medii. Se planteaza solitar, ca element de accent in perioada de inflorire.

Pentru o crestere uniforma si indepartarea partilor uscate, magnolia poate fi usor tunsa la finalul primaverii sau pe parcursul verii. E bine ca acest lucru sa fie facut cat mai curand posibil dupa inflorire. Astfel se asigura fixarea mugurilor florali pentru anul urmator. Fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.
Unde gasesti Magnolia tufa Amabilis, de vanzare, la pret mic
Descopera Magnolia tufa Amabilis de vanzare in magazinul online FloraPris.ro. Avem o gama variata de arbusti ornamentali la ghiveci,

cu preturi avantajoase. Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la tine acasa.

Informatii suplimentare
Culoare  Alb cu pete roz spre exterior, uneori cu dungi mov
Parfum  placut
Perioada de inflorire  aprilie-mai
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4-5 m
Rezistenta la inghet  -25C pana la -30C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  120 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura