Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Heuchera Dew Drops picaturi de roua la ghiveci 17 cm

5 stars: 5.00 din 2 pareri
  • Plantă bine dezvoltată. - Ioana L.


45 lei Lei
Cod produs
313H14
Out Of stock
Descriere
Heuchera Dew Drops - Plante perene care cresc la umbra
Heuchera Dew Drops iti va colora gradina de umbra intr-un mod fabulos, fiind printre preferatele designerilor si iubitorilor de heuchere. Planta de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, decorand splendid. Este o planta vesnic verde, care va infrumuseta gradina si iarna.

Exista foarte multe varietati de Heuchera, dar Heuchera Dew Drops se distinge in primul rand prin frunzisul sau exotic. Acesta este colorat in albastru-verde cu pete puternice albe. Frunzele cu volane sunt taiate adanc, brazdate cu vene rosii stralucitoare. Spre toamna, acestea capata tonuri de roz, adaugand si mai mult farmec.

La frumusetea frunzisului se adauga stralucirea florilor de culoare rosu-coral, care apar pe tije lungi, la inceputul verii. Acest soi se remarca printr-o inflorire abundenta si de lunga durata. Culoarea aprinsa a florilor scot si mai mult frunzisul in evidenta, creand contraste uimitoare.

Toate Heucherele au calitatea de a forma tufe foarte dense, care acopera bine terenul. Din acest motiv sunt considerate printre cele mai potrivite plante perene pentru amenajarea gradinilor semiumbrite sau umbrite.

Avantajele Soiului:  Frunzis exotic
Frunze puternic ciufulite
Inflorire bogata
Excelent pentru plantari in masa
Intretinere redusa
Plantare Heuchera: ingrijire, cerinte sol, amplasare
Momentul ideal pentru plantare Heuchera Dew Drops este primavara, in martie sau aprilie. Daca ai achizitionat planta heuchera la ghiveci, atunci o poti planta oricand daca pamantul nu e inghetat.

Heuchera prefera locurile semiumbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Cel mai bun loc este in umbra partiala a altor plante, unde va cadea lumina difuza pe ele.

Cat priveste solul, Heuchera nu este pretentioasa, poate creste pe orice sol, cu exceptia acidului. Se dezvolta bine chiar si intr-o o zona stancoasa. Cu cat solul este mai fertil si mai slab, cu atat Heuchera este mai atractiva si mai magnifica. Foarte importanta este si capacitatea de umiditate si, in acelasi timp, un drenaj bun al solului. Trebuie evitata stagnarea apei la radacini, pentru a evita riscul de putrezire a acestora. Asadar, in solurile organice, uniform umede si fertile, cu un drenaj foarte bun, au o crestere spectaculoasa. Daca vrei sa se dezvolte frumos, e obligatoriu sa tii cont de aceste lucruri.
De aici poti cumpara Heuchera Dew Drops in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase
Informatii suplimentare    Culoare frunze  albastru-verde stropite cu alb
Culoare flori  Rosu - coral
Perioada de inflorire  Iunie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 25 cm inaltime si 30-40 cm latime
Rezistenta la inghet  da.
5.00 out of 5based on 2 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura