Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Heuchera Apple Twist la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
313H22
Out Of stock
Descriere
Heuchera Apple Twist - Plante vesnic verzi pentru umbra
Heuchera Apple Twist iti va colora gradina de umbra intr-un mod fabulos, fiind printre preferatele designerilor si iubitorilor de heuchere. Planta de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, decorand splendid. Este o planta vesnic verde, care va infrumuseta gradina si iarna. In zonele mai reci, e posibil ca o parte din frunzis sa se piarda peste iarna, dar va aparea din nou in primavara.

Exista foarte multe varietati de Heuchera, dar Heuchera Apple Twist Se remarca prin frunzele unice, usor incretite, care combina nuante de verde cu accente de rosu. Frunzisul sau umple de farmec orice loc unde e amplasata. Acest spectacol cameleonic o face si mai remarcabila printre heuchere.

La frumusetea frunzisului se adauga stralucirea florilor de culoare rosu intens, care apar pe tije lungi. Acestea se ridica deasupra frunzisului, sub forma de panicule lungi de flori de clopotei mici care ies din pernutele frunzelor. Robusta si viguroasa, heuchera Apple Twist infloreste vara, iunie-august. Heuchera Apple Twist e este intotdeauna gata sa ofere o contributie cromatica excelenta chiar si atunci cand temperaturile scad brusc.

Toate Heucherele au calitatea de a forma tufe foarte dense, care acopera bine terenul. Din acest motiv sunt considerate printre cele mai potrivite plante perene pentru amenajarea gradinilor semiumbrite sau umbrite.
Avantajele Soiului:  Frunzis dramatic, verde cu rosu
Vesnic verde
Perfecta acoperitoare de sol
Robusta si viguroasa
Excelent pentru plantari in masa
Potrivit si pentru containere
Intretinere redusa
Plantare Heuchera: ingrijire, cerinte sol, amplasare
Momentul ideal pentru plantare Heuchera este primavara, in martie sau aprilie. Daca ai achizitionat planta heuchera la ghiveci, atunci o poti planta oricand daca pamantul nu e inghetat.

Heuchera prefera locurile semiumbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Cel mai bun loc este in umbra partiala a altor plante, unde va cadea lumina difuza pe ele.

Cat priveste solul, Heuchera nu este pretentioasa, poate creste pe orice sol, cu exceptia acidului. Se dezvolta bine chiar si intr-o o zona stancoasa. Cu cat solul este mai fertil si mai slab, cu atat Heuchera este mai atractiva si mai magnifica. Foarte importanta este si capacitatea de umiditate si, in acelasi timp, un drenaj bun al solului. Trebuie evitata stagnarea apei la radacini, pentru a evita riscul de putrezire a acestora. Asadar, in solurile organice, uniform umede si fertile, cu un drenaj foarte bun, au o crestere spectaculoasa. Daca vrei sa se dezvolte frumos, e obligatoriu sa tii cont de aceste lucruri.
De aici poti cumpara Heuchera Apple Twist in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de umbra de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare
Culoare frunze  Verde cu rosu
Culoare flori  rosu
Perioada de inflorire  Iunie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  30-35 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 35 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura