Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Heucherella Mojito la ghiveci de 17 cm

4 stars: 4.00 din 1 pareri
  • O achiziție valoroasă - Dan C.


45 lei Lei
Cod produs
319H11
Out Of stock
Descriere
Heucherella Mojito - Plante perene de umbra
Heucherella Mojito iti va colora gradina de umbra intr-un mod fabulos, fiind printre preferatele designerilor si iubitorilor de heuchere. Planta de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, decorand splendid. Este o planta mare si viguroasa, vesnic verde, care va infrumuseta gradina si iarna.

Exista foarte multe varietati de Heuchera, dar Heucherella Mojito se distinge in primul rand prin frunzisul sau unic. Se remarca prin frunzele impecabile, sculptate, foarte mari, ca de stejar, de un verde luminos, brazdate de nervuri rosiatice. E faimoasa pentru modul cum isi schimba culoarea in functie de anotimp. Acestea ies aurii primavara, transformandu-se in verde lime vara, cu nervuri rosii care pastreaza culoarea tot sezonul. Cu o expunere suficienta la soare, mijlocul devine visiniu. Creste compact, intotdeauna foarte ingrijit, cu putine sau fara varfuri de flori. Acest spectacol cameleonic o face si mai remarcabila printre heuchere. Heucherella Mojito e este intotdeauna gata sa ofere o contributie cromatica excelenta chiar si atunci cand temperaturile scad brusc.

Toate Heucherele au calitatea de a forma tufe foarte dense, care acopera bine terenul. Din acest motiv sunt considerate printre cele mai potrivite plante perene pentru amenajarea gradinilor semiumbrite sau umbrite.

Avantajele Soiului:  Frunzis cald si proaspat tot anul
Obiceiul dens, compact si ingrijit
Perfecta acoperitoare de sol
Robusta si viguroasa
Excelent pentru containere
Intretinere redusa
Plantare Heucherella: ingrijire, cerinte sol, amplasare
Momentul ideal pentru plantare Heucherella este primavara, in martie sau aprilie. Daca ai achizitionat planta heuchera la ghiveci, atunci o poti planta oricand daca pamantul nu e inghetat.

Heuchera prefera locurile semiumbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Cel mai bun loc este in umbra partiala a altor plante, unde va cadea lumina difuza pe ele.

Cat priveste solul, Heucherella nu este pretentioasa, poate creste pe orice sol, cu exceptia acidului. Se dezvolta bine chiar si intr-o o zona stancoasa. Cu cat solul este mai fertil si mai slab, cu atat Heuchera este mai atractiva si mai magnifica. Foarte importanta este si capacitatea de umiditate si, in acelasi timp, un drenaj bun al solului. Trebuie evitata stagnarea apei la radacini, pentru a evita riscul de putrezire a acestora. Asadar, in solurile organice, uniform umede si fertile, cu un drenaj foarte bun, au o crestere spectaculoasa. Daca vrei sa se dezvolte frumos, e obligatoriu sa tii cont de aceste lucruri.
De aici poti cumpara Heucherella Mojito in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare
Culoare frunze  verde luminos, brazdate de nervuri rosiatice
Culoare flori  Albe, nesimnificative
Perioada de inflorire  Iulie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  35 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 20-25 cm inaltime si 35 cm latime
Rezistenta la inghet  da
4.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura