Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Arbust decorativ Sorbaria Sem Sorbifolia la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Cod produs
214S13
Out Of stock
Descriere
Sorbaria Sem Sorbifolia - Arbusti decorativi prin frunze
Sorbaria Sem Sorbifolia este un arbust peren florifer, foarte decorativ atat prin frunzis, cat si prin flori. Creste sub forma de tufis dens si ramificat, cu o forma usor rotunjita. Lastarii numerosi, de culoare maro si ulterior gri, determina formarea tufisurilor. Ramurile sanatoase sunt bogate in frunze mijlocii, cu aspect penat. Acestea apar in tonuri fragede de verde spre roz, iar frunzele noi au o culoare galben-roscat. E un arbust uimitor, care isi schimba culorile pe parcursul anului in nuante stralucitoare. Florile se dezvolta in inflorescente bogate, de culoare alb imaculat, asemeni astilbelor. Au aspect de puf si cresc in grupuri deasupra tulpinilor. Apar la finalul lunii iunie-inceputul lunii iulie.

Este un arbust cu crengi ramificate vertical, de talie mica spre mijlocie, ajungand la maturitate la cca 150 cm. Mai este cunoscut si sub denumirea de scorus. Foarte luminos si viguros, Sorbaria iese in evidenta in orice gradina, atragand toate privirile admirative.

Avantajele Soiului:  Foliaj impresionant
Inflorescenta eleganta, spectaculoasa
Fascinant iubitor de lumina
Infloreste continuu din iunie pana in august
Bun obicei de ramificare
Planta de soare si umbra
Decoreaza tot sezonul
Intretinere redusa
Sorbaria: Arbusti ornamentali cu flori
Sorbaria Sem Sorbifolia se dezvolta foarte bine atat in locurile insorite, cat si in cele semiumbrite/umbrite, dar foarte luminoase. Totusi e bine sa stii ca iubeste lumina la nebunie, deci merita sa-l pui acolo unde trebuie.

In privinta solului, singura conditie pentru o dezvoltare armonioasa este legata de drenarea acestuia. Suporta orice tip de sol (uscat, umed, acid sau alcaline), inca trebuie sa fie bine drenat. Sorbaria Sem Sorbifolia rezista foarte bine la inghet.

Este un soi ce poate fi plantat in gradini sau parcuri, solitar sau in grupuri. Se incadreaza armonios in combinatie cu alte specii de arbusti ornamentali. �Faptul ca infloreste continuu din iunie pana in august il face si mai apreciat. Datorita acestui fapt, este foarte utilizat pentru alcatuirea gardurilor vii. Este foarte usor de plantat si intretinut.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la vant, inghet

Tundere: o simpla taiere usoara dupa inflorire in fiecare an

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Sorbaria Sem Sorbifolia in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 5l
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase. Inflorite daca se livreaza primavara
Inaltime la livrare  Cca 50 cm

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  Verde, roz, galben, roscat
Culoare flori  Alb imaculat
Perioada de inflorire  Iunie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, Semiumbra
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj foarte bun
Distanta de plantare  60 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 100-150 cm
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura