Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Floare la ghiveci Bujor Coral Sunset

0 stars: 0.00 din 0 pareri

94 lei Lei
Cod produs
220B19
Out Of stock
Descriere
Vrei Bujori portocalii Coral Sunset in gradina? Excelent! E o decizie inteleapta care iti va colora si parfuma fiecare zi din primaverile vietii tale. Mai mult de atat, ai ales perfectiunea printre bujori.

Bujori portocalii Coral Sunset - Caracteristici generale

Coral Sunset este unul dintre cei mai frumosi bujori existenti in lume. Pentru ca e complet si perfect prin frumusete, rezistenta, culoare si eleganta.

Acesti Bujori portocalii au inflorire timpurie si ne uluiesc cu spectacolul de culori al florilor in nuante de la orange vibrant, la crem! Florile sunt in numar mare si au forma de cupa adanca, semi-dubla, cu mijloc auriu. Inflorirea este ca o calatorie a culorilor, spectaculoasa. Petalele au culori diferite pe masura ce floarea se dezvolta: bobocul se deschide orange intens, apoi devine roz somon diafan si paleste intr-un crem cald inainte sa se scuture.

Aceste plante sunt printre cele mai iubite din lume, semnificatia bujorilor avand radacini vechi, inca din antichitate. Se spune ca sunt simbolul celei de a 12-a aniversari a casatoriei. Si ca mireasa trebuie sa aiba o floare de bujor in buchet pentru a avea o casnicie fericita si trainica.

Reguli simple de plantarea si ingrijire a bujorilor

Bujorii au capacitatea sa infloreasca din aceeasi radacina chiar si 100 de ani, fara tratamente speciale si costisitoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura