Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
80 pareri

Planta perena Paeonia hybrid Sorbet la ghiveci de 4l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Vrei Bujori Paeonia Sorbet in gradina? Excelent! E o decizie inteleapta care iti va colora si parfuma fiecare zi din primaverile vietii tale. Mai mult de atat, ai ales o bijuterie printre bujori.
Paeonia Sorbet - Plante perene cu flori
Paeonia Sorbet este un hybrid nobil magnific, o varietate spectaculoasa de bujor. Se remarca prin florile sale impresionante, care amintesc de inghetata sorbet, datorita straturilor suprapuse de petale roz, galbene si albe. Aduce o nota de eleganta si rafinament in orice gradina, inflorind abundent cu flori mari in mai-iunie. Frumusetea unica a florilor este completata cu parfumul sau puternic care atrage albinele contribuind la polenizarea plantelor din apropiere. Asadar Paeonia Sorbet nu doar ca imbogateste experienta senzoriala a gradinii, dar asigura si biodiversitatea ei. Are crestere robusta, viguroasa, fiind o alegere ideala pentru a crea un spectacol floral vizual si olfactiv unic.
Reguli simple de plantare si ingrijire a bujorilor
Bujorii au capacitatea sa infloreasca din aceeasi radacina chiar si 100 de ani, fara tratamente speciale si costisitoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura