Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust de perle Exochorda The Bride, in ghiveci de 7,5 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

310 lei Lei
Cod produs
550E10
Out Of stock
Descriere
Exochorda The Bride (Arbustul de perle) - Arbusti ornamentali cu flori
Exochorda The Bride cunoscuta in limbaj popular drept "Arbustul de perle", ofera gradinii un decor senzational. Este o adevarata expozitie florala, incredibil de frumoasa si fina. A primit multe premii importante pentru calitatile sale remarcabile si e la loc de cinste printre arbustii ornamentali.

Este o planta cu totul si cu totul speciala, pe care putini o au. Este extrem de iubita pentru spectacolul unic pe care il ofera in perioada infloririi la sfarsitul primaverii pana la inceputul verii.

Inflorescentele extraordinar de abundente de 6-10 flori mici, cu 5 petale, albe pure, se deschid din muguri de flori ca de perle. Timp de aproximativ sase saptamani, ele practic sufoca ramurile si sunt o priveliste cum rar iti e dat sa vezi. Atragatoare pentru polenizatori, florile sunt urmate de fructe in forma de stea. Au un parfum subtil, delicat, discret. Creste compact, dens, rotunjit, cu ramuri arcuite imbracate cu frunze alungite, verde pal. Frunzele sale cazatoare ofera un interes vizual si in perioada de toamna, cand isi schimba culoarea in nuante de galben sau portocaliu. Un arbust elegant, adaptabil si usor de cultivat.

Are crestere viguroasa, iar la maturitate poate ajunge la 2,5-3 m inaltime si 2m latime, chiar mai mult daca are toate conditiile necesare..

Aspectul atragator al acestei Exochorda The Bride ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Perfect pentru chenare perene, chenare de arbusti sau gradini parfumate. Este un arbust valoros, care poate crea un efect deosebit si in ghivece mari de pe balcon sau terasa.

Fiind nepretentios, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandat si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinari
Exochorda: Arbusti de soare care infloresc primavara - ingrijire Exochorda The Bride prefera locurile foarte insorite, dar la fel de bine ii merge si la semiumbra. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Exochorda The Bride la soare pana la umbra partiala, dar ferit de vant. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, umed, permeabil, bine drenat.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Exochorda The Bride la ghiveci, oil poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite sau umbrite.

Necesar apa: regulat

Rezistenta: rezistenta la soare, inghet

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Exochorda The Bride in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera arbustii decorativi preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci de 7,5l
Inaltimea la livrare  cca 100-130 cm, multitrunchi
Informatii suplimentare    Culoare flori  alb
Perioada de inflorire  februarie-aprilie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  normal
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Dimensiune la maturitate  cca 2,5 m inaltime, uneori chiar mai mult
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura