Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Planta Muehlenbeckia Nana la ghiveci - acoperitoare de sol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Cod produs
440M11
Out Of stock
Descriere
Muehlenbeckia Nana - Plante perene taratoare
Muehlenbeckia Nana este exact ce ai nevoie daca doresti sa acoperi rapid anumite suprafete si sa le umbresti natural.

Nana e o planta perena taratoare, cu raspandire rapida, foarte practica pentru acoperirea unor goluri inestetice sau pentru umbrirea solului. Formeaza covorase dense prin dezvoltarea de lastari fini ca de sarma, negri. Muehlenbeckia Nana are frunze minuscule, lucioase, de culoare verde inchis, pe tulpini de culoarea cupru bronzului. Produce si flori minuscule, galben-verzui, care sunt de obicei discrete. Acestea sunt urmate de fructe albe atractive, transparente, cu seminte negre. Frunzisul devine bronz la caldura sau frig. Muehlenbeckia Nana tolereaza traficul pietonal intens. Asadar este buna si pentru poteci de piatra sau alte zone pentru o acoperire a solului cu crestere foarte scazuta.

Gratie obiceiului sau de umbri si a culorii stralucitoare, face minuni in compozitiile din ghivece de flori sau in cosuri suspendate. Arata grozav si intr-un pat de flori langa alte plante perene sau arbusti de dimensiuni medii.

Fiind nepretentioasa, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.
Muehlenbeckia: Plante perene acoperitoare de sol - ingrijire Muehlenbeckia Nana prefera locurile luminoase si insorite, dar se descurca bine si la semiumbra. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Muehlenbeckia Nana la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta in orice tip de sol care e fertil, permeabil, bine aerisit. Solul ideal pentru Muehlenbeckia este unul bine drenat, dar care sa mentina o anumita umezeala.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Muehlenbeckia Nana la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat ca acoperitoare de sol sau pe marginile paturilor de flori.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet

Inmultire: prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Muehlenbeckia Nana in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi bronz
Culoare flori  Alb-crem, nesemnificative
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin, semiumbra
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, umed dar cu un drenaj bun
Distanta de plantare  Cca 200 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 5-10 cm inaltime si cca 200 cm raspandire
Rezistenta la inghet  Da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura