Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare de cristal violet (delosperma) in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cu Floarea de cristal violet vei da gradinii tale un aer de veselie si de delicatete aparte. Frumusetea acestor flori te va cuceri pur si simplu si vei vrea sa ai toate culorile.

Floarea de cristal violet (delosperma)

- Caracteristici generale

Floarea de cristal violet este o planta suculenta perena, acoperitoare de sol, foarte rezistenta. Se ramifica foarte bine si poate acoperi lejer o suprafata de 60-120 cm. Este perfecta pentru a decora o stancarie sau o portiune din gradina cu un sol sarac sau nisipos. In soare, florile si frunzele sale aduc o stralucire aparte gradinii, de unde si numele sau de Floarea de cristal.

Infloreste toata vara, pana toamna tarziu

Frunzele sale raman verzi peste iarna, ceea ce va oferi un decor in gradina tot anul, de aceea se mai numeste si Planta de gheata. Florile sunt foarte decorative si coloreaza gradina toata vara, pana toamna tarziu.

Frunzele sunt suculente, de cca 4-5 cm lungime si raman verzi si peste iarna, ceea ce o face si mai indragita.

La maturitate Floarea de Cristal poate sa se dezvolte la o inaltime de 7-15 de centimetri.
Delosperma: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Floarea de Cristal violet iubeste foarte mult locurile cu soare, asa ca gaseste-i locul cel mai insorit din gradina. Se dezvolta foarte bine in solul bine drenat (nisipos) si in solul stancos. Este cunoscut deja ca floarea de cristal este perfecta pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor.

Necesar apa: udarea se face foarte rar si in cantitati mici de apa. Fiind o planta suculenta, nu tolereaza umiditatea, prefera mai degraba uscaciunea solului. Excesul de apa ii poate fi fatal. Frunzele suculente ale plantei stocheaza apa, de aceea, chiar si in zilele calduroase ale verii trebuie udata cu moderatie. Nu are nevoie de fertilizari. Inmultire: Delosperma se inmulteste singura, marindu-si tufa la suprafata solului. Se poate inmulti prin seminte, butasi sau prin despartirea tufei. Boli si daunatori: Delosperma este foarte rezistenta la boli si daunatori.

Asadar, daca iti doresti o planta cu flori foarte rezistenta ce poate fi plantata pe un sol sarac, floarea de cristal (delosperma) e alegerea ideala. Te va rasplati cu flori o perioada indelungata si va aduce multa veselie in gradina ta.

De aici poti cumpara Floarea de cristal violet (delosperma) in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  1 an, inflorita

Informatii suplimentare    

Culoare  violet
Parfum  -
Perioada de inflorire  Mai-septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  Foarte rar
Pretentii fata de sol  prefera un sol stancos sau nisipos, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 7-15 cm cm
Rezistenta la inghet  -10 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura