Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
82 pareri

Planta de curry Korma la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
319H50
Out Of stock
Descriere
Planta de curry Korma- Plante perene pentru soare
Planta de curry Korma ne parfumeaza si coloreaza gradina intr-un mod exotic. Este un arbust pitic aromat, vesnic verde, si. dupa cum sugereaza si numele, aceasta planta are o aroma puternica de curry. Impresioneaza puternic prin frunzele inguste argintii stralucitoare, aproape albe, cu un miros puternic. Vara ne incanta cu florile mici galbene mustar, in ciorchini bombate, aromate si ele. Acestea apar deasupra frunzisului alb creand un contrast superb.?Korma? poate constitui un gard viu mic excelent daca este taiat sau un gard viu informal daca este lasat singur.

Foarte potrivit pentru gradini, dar si pentru containere potrivite, avand o crestere foarte compacta. Plantat in masa, ofera un spectacol uluitor. Este excelent si ca floare taiata si a trage albinele si fluturii ca un magnet. La maturitate ajunge pana la 80 cm inaltime si 45 cm latime.

Aspectul atragator al acestei Planta de curry Korma ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Este o planta perena cu crestere rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind nepretentioasa, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale.
Korma: Plante perene care infloresc toamna - ingrijire Planta de curry Korma prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Planta de curry Kormala soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, permeabil, bine drenat, usor nisipos. Atentie cu el iarna, sa fie ferit de soluri prea umede!

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Planta de curry Korma la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite. Frunzisul argintiu arata excelent acompaniat de Lavanda, Salvie sau Lavandula. Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate.

Inmultire: prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Planta de curry Korma in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 15 cm
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Gri argintiu, alb
Culoare flori  galbene
Perioada de inflorire  Iulie-august
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  50 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 80 cm inaltime si 45 cm latime
Rezistenta la inghet  Da (minus 10 grade)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura