Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Planta Delosperma Purple Desert Dancer in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
381D11
Out Of stock
Descriere
Cu Delosperma Purple Desert Dancer vei da gradinii tale un aer de veselie si de delicatete aparte. Frumusetea acestor flori te va cuceri pur si simplu si vei vrea sa ai toate culorile.
Delosperma Purple Desert Dancer - Plante suculente care infloresc toata vara Delosperma Purple Desert Dancer este o planta suculenta perena, acoperitoare de sol, foarte rezistenta. Avand si aspect curgator, poate fi utilizata si in containere sau cosuri suspendate. Se ramifica foarte bine si poate acoperi lejer o suprafata de 60-80 cm.

Delosperma Purple Desert Dancer, recent aparuta pe piata mondiala, a preluat din plin dominatia in randul seriilor de delosperma. Succesul teribil se datoreaza calitatilor remarcabile cu care vine si ne incanta tot anul. Astfel, aceasta serie noua iese in evidenta in cadrul sortimentului nu doar prin flori, dar si prin frunzisul unic. Acesta e de un rosu inchis spre violet, care sporeste atractivitatea vizuala a peisajului chiar si fara flori!

Frunzisul rosu vibrant adauga drama peisajului, dar odata ce apar florile violet intens colorate, creeaza cel mai izbitor punct focal. Delosperma Purple Desert Dancer infloreste din abundenta si, combinat cu frunzisul captivant, are un impact vizual uluitor. Poate fi amplasata in gradina de stanca, in recipient mixte, chenaruri perene sau acoperisuri verzi. Delosperma infloreste continuu de la inceputul verii pana la inceputul iernii.La maturitate
Delosperma: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Delosperma Purple Desert Dancer iubeste foarte mult locurile cu soare, asa ca gaseste-i locul cel mai insorit din gradina. Se dezvolta foarte bine in solul bine drenat (nisipos) si in solul stancos. Este cunoscut deja ca floarea de cristal este perfecta pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor.

Necesar apa: udarea se face foarte rar si in cantitati mici de apa. Fiind o planta suculenta, nu tolereaza umiditatea, prefera mai degraba uscaciunea solului. Excesul de apa ii poate fi fatal. Frunzele suculente ale plantei stocheaza apa, de aceea, chiar si in zilele calduroase ale verii trebuie udata cu moderatie.

Inmultire: Delosperma se inmulteste singura, marindu-si tufa la suprafata solului. Se poate inmulti prin seminte, butasi sau prin despartirea tufei. Boli si daunatori: Delosperma este foarte rezistenta la boli si daunatori.

Asadar, daca iti doresti o planta cu flori foarte rezistenta ce poate fi plantata pe un sol sarac, Delosperma Purple Desert Dancer e alegerea ideala. Te va rasplati cu flori o perioada indelungata si va aduce multa veselie in gradina ta.
De aici poti cumpara Delosperma Purple Desert Dancer in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera suculentele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Planta matura, puternic dezvoltata, inflorita daca se livreaza in sezon
Informatii suplimentare    Culoare  Rosu violet
Parfum  -
Perioada de inflorire  Mai-noiembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  Foarte rar
Pretentii fata de sol  prefera un sol stancos sau nisipos, cu un drenaj bun
Raspandire la maturitate  cca 60-90 cm
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura