Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Forsythia, copacul de aur, in ghiveci, cca 50-100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
214F10
Out Of stock
Descriere
Forsythia - Caracteristici generale

Forsythia - un arbust ornamental foarte decorativ si apreciat pentru frumusetea florilor. Mai este numit si copacul de aur sau ploaia de aur, datorita florilor sale de un galben intens, stralucitor. Acestea apar la inceputul primaverii, sfarsit de martie, inceput de aprilie. Inflorirea este rapida si spectaculoasa. Florile au 4 petale galbene si acopera ramurile inainte de aparitia frunzelor.

Este primul copac care infloreste primavara, decoreaza superb orice loc si aduce multa culoare si veselie in gradina.

Creste sub forma de copac sau tufa, cu port erect si ajunge la maturitate pana la o inaltime de cca 3 m si 1,2 m diametru. Ramurile sunt drepte sau arcuite, verzi la inceput si mai apoi brune. Frunzele sunt cazatoare. Se distinge prin rezistenta puternica la conditiile de mediu.

Copacul de aur: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Forsythia infloreste abundent numai daca are parte de soare, cel putin sase ore pe zi. Iubeste lumina soarelui si de soare depinde si productia de flori. Se adapteaza perfect in orice tip de sol, nefiind deloc pretentioasa. Are nevoie de umezeala, dar rareori sufera din cauza lipsei apei.

Pentru o crestere armonioasa si o coroana compacta, se recomanda tunderile imediat dupa inflorire. Tunderea de primavara va incuraja cresterile noi, iar tufa va deveni mai bogata si va inflori mai profund in primavara urmatoare. Astfel, arbustul va continua sa arate frumos si proaspat. Copacul de aur este potrivit si pentru plantare in containere mari, plasate in aer liber.

Forsythia este recomandata si pentru crearea de decoruri in garduri vii, creand decoruri fabuloase, adevarate cascade de aur.

In medicina traditionala chineza, fructele de Forsythia sunt folosite pentru detoxifierea organismului, pentru tratarea gripei si a febrei, precum si pentru tratarea migrenelor.

De aici poti cumpara Forsythia in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    

Culoare  Galben intens
Parfum  -
Perioada de inflorire  Martie-aprilie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, usor acid, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 200-300 cm
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  Cca 50-100 cm
Varsta la livrare  De la 3 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura