Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Copac Platan, cca 180 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Platan copac - Caracteristici generale
Un Platan copac e o alegere perfecta daca iti doresti un arbore impunator, la umbra caruia sa te relaxezi in liniste. Are o crestere viguroasa, ajungand la maturitate la o inaltime medie de peste 10 m. Dezvolta o coroana interesanta, densa si oarecum neregulata, care poate ajunge si la diametrul de 500 cm. Frunza de platan e mare, cu o forma palmata in nuante de verde intens. Florile apar primavara, in luna mai. Fructele au o forma sferica acoperite de peri teposi. Tulpina de platan copac este inalta si puternica, acoperita de o scoarta subtire in nuante de gri-vernil. Suprafata scoartei are aspect de exfoliere
Arbore Platan: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Platanul creste in orice tip de sol, dar le prefera pe cele afanate bine drenate, care permit scurgerea apei. Ii place ca pamantul sa fie reavan, dar este un arbust rezistent la seceta. Arborele Platan iubeste lumina, creste bine doar in zonele insorite si luminoase.

Platanul este cultivat cu scop decorativ in aranjamente, in gradini, parcuri si alte spatii verzi. In gradini se poate planta solitar sau in grupuri. Daca este plantat de-a lungul aleilor, ofera imagini impresionante.

Pentru o dezvoltare si crestere armonioasa si sanatoasa se recomanda taieri de formare/corectare, primavara devreme. La nevoie aplica si fertilizari adecvate.

Platanul necesita ingrijiri minime, fiind o planta foarte rezistenta la daunatori si la poluare. Rezista la temperaturi de pana la -25 grade Celsius.
De aici poti cumpara Platan copac, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in max. 24-48 ore sunt la usa ta. La livrare, platanii nu sunt ramificati.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  Radacina nuda (ambalata)
Inaltimea la livrare  cca 180-200 cm
Informatii suplimentare    Culoare  verde
Perioada de inflorire  mai
Perioada de plantare  Toamna tarziu si primavara devreme. Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  peste 10 m
Rezistenta la inghet  -25 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura