Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Arbust Fizocarp Opulifolius Andre, in ghiveci, 50-70 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
214P 30
Out Of stock
Descriere
Fizocarp Andre - Arbusti ornamentali cu frunze rosii
Fizocarp Andre - un arbust care sigur te va cuceri imediat cum il vei vedea. Se remarca prin frunzisul vibrant, rosu, care se maturizeaza la o nuanta minunata de rosu visiniu cu nuante violet-violet deschis. Ceea ce il distinge de alte soiuri, e ca tulpinile sunt si ele rosii iar reversul frunzelor este aproape verde. Atunci cand vantul bate in frunzisul sau, dezvaluind culoarea inversa, arbustul este pur si simplu fabulos! La sfarsitul primaverii apar corimbi densi de flori alb-roz, melifere, urmate in curand de fructe rosii violete atractive care rezista pana in toamna. Fizocarp Andre va arata grozav crescut langa alte plante cu frunze late, cu frunzis galben sau verde stralucitor pentru a oferi cel mai bun contrast. Este extrem de utilizat pentru a obtine decoruri vii si mai ales pentru a rupe tonurile din gradina, creand efecte puternice. Extraordinar de rezistent si foarte usor de crescut. Are o crestere rapida si atinge la maturitate o inaltime cca 1,5 -2,5 m si un diametru de 1-2 m.
Fizocarp: Cerinte sol, amplasare, ingrijire
Fizocarp Andre nu este deloc pretentios si se preteaza in orice tip de sol. Rezista bine in soluri bine drenate si face fata foarte usor atat secetei cat si temperaturilor scazute. Prefera locurile insorite, calde si luminoase, dar se dezvolta bine si la semiumbra. Amplasarea in plin soare va face culoarea frunzei adanca.

Se planteaza solitar, dar si in grup in combinatie cu alte plante. Este preferat pentru ca ofera decoruri inedite oriunde l-ai planta. Aduce acel aer deosebit in gradina, care va atrage inevitabil atentia asupra locului. Daca doresti sa creezi adevarate pete de culoare in gradina, acest soi de arbust este ideal. Frunzele rosii vibrante fac din Fizocarp Andre o alegere excelenta pentru plantarea in masa sau pentru a crea garduri vii colorate. Datorita dimensiunilor sale moderate, este potrivit pentru gradinile de dimensiuni mai mici sau pentru a fi plantat in containere mari. Tunderea nu este necesara deoarece se ramifica bine.
De aici poti cumpara Fizocarp Andre, in ghiveci, cu pret mic
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  50-70 cm
Varsta la livrare  De la 2 ani
Informatii suplimentare    Culoare frunze  rosu visiniu cu nuante violet-violet deschis.
Culoare flori  Alb-rozaliu
Perioada de inflorire  vara
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare, partial umbrit
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 1,5 -2,5 m inaltime si un diametru de 1-2 m
Rezistenta la inghet  pana la -30 C.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura