Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare magnolia galbena Butterflies, copac, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolia galbena Butterflies, tip copac, cunoscuta si sub numele de magnolia Fluturi este considerata una dintre cele mai timpurii si mai frumoase magnolii cu flori galbene. Este un arbore de talie mare, cu crestere verticala, de o frumusete uluitoare atunci cand este inflorit. Magnolia galbena Butterflies infloreste direct pe tulpina la inceputul primaverii, in lunile martie-aprilie.

Florile acestei magnolii au forma de lalele, sunt mari si numara intre 10-16 petale cu multe stamine rosii. Infloresc abundent, acoperind literalmente ramurile goale ale copacului Sunt de un galben intens, curat, cu un placut parfum de lamaie. Cand este inflori, intregul copac pare invadat de fluturi, de aici si denumirea sa.

Coroana creste sub forma piramidala, Magnolia galbena Butterflies. atingand o inaltime de pana la 5-7 m. Frunzele dese apar dupa flori, sunt relativ mari si alungite, de un verde profund, foarte atractive pe tot parcursul sezonului de crestere. Se poate dezvolta si sub forma de tufa.

Plantare si ingrijire

Magnolia galbena Butterflies tip copac este alegerea ideala pentru gradinile medii si mari, unde se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire, impresionand prin inflorirea fabuloasa.

Acest soi de magnolie galbena nu are nevoie de conditii deosebite de plantare si intretinere. Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, e recomandat ca Magnolia Butterflies sa fie plantata intr-un loc insorit sau partial umbrit. De asemenea, locul trebuie sa fie ferit de vanturile reci si uscate, intrucat, avand o inflorire timpurie, mugurii si florile pot fi afectate de bruma si vanturile inghetate. Prefera solurile usor acide, umede, lutoase si bine drenate si tolereaza excelent mediile urbane.

Dupa trecerea perioadei de inflorire, coroana sa poate fi modelata prin tunderea usoara a ramurilor vechi si acelor uscate. Taierea se face cat mai curand posibil dupa inflorire, pentru a asigura stabilirea mugurilor de flori pentru anul urmator. E bine de stiut ca fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.

Toate plantele noastre sunt livrate la ghiveci, puternic inradacinate si ajung la tine in 24 de ore.

Informatii suplimentare    

Culoare  Galben intens
Parfum  Placut, de lamaie
Perioada de inflorire  martie-aprilie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 5-7 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  140 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura