Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Arbust ornamental Magnolia Daphne la ghiveci 150-170 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

310 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolia galbena Daphne - Arbusti ornamentali cu flori Magnolia galbena Daphne este un arbust de talie medie, foarte decorativ prin port, coroana, frunze si flori, cu o crestere moderata. Florile sale rafinate sunt mari si parfumate, alcatuite din 6 petale mari. Se apreciaza ca Magnolia Daphne ar fi magnolia cea mai viguroasa cu flori galben-fildes. Florile sunt mari, petalele sunt inguste si scurte, iar inflorescenta este de durata. Spre deosebire de alte soiuri, produce florile deodata cu frunzele, confirmand asteptarile legate de aspectul de arbust ornamental spectaculos. Coroana creste sub forma piramidala. Frunzele sunt simple, in nuante de verde crud, lucioase si apar odata cu florile. Perioada de inflorire pentru o magnolie galbena Daphne este in lunile aprilie-mai.

La maturitate poate ajunge sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 3-5 m.
Magnolie - Plantare si ingrijire
O Magnolie galbena Daphne este alegerea perfecta pentru gradinile mici si medii. Aici se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire, care este spectaculoasa.

Acest soi de magnolie galbena nu are nevoie de conditii deosebite de plantare si intretinere. E recomandat ca Magnolia galbena Daphne sa fie plantata intr-un loc insorit sau partial umbrit. Astfel, ea va avea o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta. Prefera solurile usor acide, umede, lutoase si bine drenate si tolereaza excelent mediile urbane, fara ca planta sa fie afectata de poluare. Dupa trecerea perioadei de inflorire, coroana sa poate fi modelata prin tunderea usoara a ramurilor vechi si acelor uscate. Arbustul are o rezistenta ridicata la daunaori si nu necesita intretineri speciale.
De aici poti cumpara Magnolia galbena Daphne, la ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera magnoliile preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in max. 48 ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare    Culoare  Galben
Parfum  Parfum deosebit
Perioada de inflorire  Aprilie-mai. Perioada lunga de inflorire
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 3-5 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  150 -180 cm, stil arbust tufa
Trimite mesaj
Din Gura in Gura