Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare Magnolia liliflora Nigra copac, la ghiveci, 120 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
211M12
Out Of stock
Descriere
Magnolia liliflora Nigra creeaza un impact vizual foarte puternic. Contrastul dintre frunzele verzi, de nuanta inchisa si cromatica florilor este senzational. Va fi admirata de toti cei care o vor vedea, iar tu te vei umple de mandrie ca o ai.

Magnolia liliflora Nigra tip copac este alegerea perfecta daca vrei un arbust decorativ care iese usor din comun prin contrastele cromatice. E rezistenta la variatiile de temperatura si nu necesita o atentie deosebita.

Este un soi aparte de magnolie, care se dezvolta sub forma unui arbore de talie mica. Foarte decorativa prin port, coroana, frunze si flori, cu o crestere moderata. La maturitate magnolia Nigra ajunge sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 2-3 m.

Florile sunt de o rara frumusete, in forma de pahar, de o culoare purpurie spre rubiniu, inchisa, intensa. Au de regula peste 10 cm lungime, cu interior alb si parfum placut, puternic.

Avantajul acestui soi de magnolie este ca infloreste timp indelungat, avand doua perioade de inflorire. Prima este in aprilie, iar a doua din iunie si pana in septembrie (functie de vreme si mediul ambiant).

Plantare si ingrijire Magnolia liliflora Nigra

Magnolia liliflora Nigra nu are nevoie de conditii deosebite de plantare si intretinere. Fiind o specie cu crestere lenta si compacta, este ideala pentru gradinile mici si medii. Se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire. Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, recomandam ca Magnolia Nigra sa fie plantata intr-un loc insorit/partial umbrit. Prefera solurile usor acide, umede, lutoase si bine drenate. Tolereaza excelent mediile urbane, fara ca planta sa fie afectata de poluare. Nivelul de umiditate al solului trebuie mentinut constant moderat. Dupa trecerea perioadei de inflorire, coroana sa poate fi modelata prin tunderea ramurilor vechi si uscate.

Pentru un efect decorativ maxim, Magnolia liliflora Nigra se planteaza solitar. Daca se doreste, poate fi crescuta si in ghivece de mari dimensiuni.

De aici poti cumpara Magnolia liliflora Nigra, cu pret avantajos

Descopera Magnolia liliflora Nigra de vanzare in magazinul online FloraPris.ro. Avem o gama variata de arbusti ornamentali la ghiveci, cu pret de la 10 lei. Comanda acum, cu un simplu click, si in 24 de ore sunt la tine acasa.

Informatii suplimentare    

Culoare  Purpuriu spre rubiniu, inchisa, intensa, cu interior alb
Parfum  Puternic
Perioada de inflorire  Aprilie; iunie-septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari moderate
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 2-3 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  120 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura