Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Floare magnolia soulangeana Susan la ghiveci, 120 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolia soulangeana Susan este un arbust de talie mica, cu o inflorire abundenta, care creste sub forma de tufa, cu mai multe tulpini. Florile sunt parfumate, mari, au forma de lalea cu 6-7 petale, de culoare rosu purpuriu la exterior si roz la interior. Frunzele de marime mijlocie cresc in nuante de verde inchis cu aspect lucios. Perioada de inflorire a magnoliei Susan este in lunile martie - mai. Dupa disparitia florilor incep sa apara frunzele care vor persista pe tot parcursul anului. Daca toamna este mai blanda, va veti putea bucura de o a doua inflorire si in toamna.

La maturitate Magnolia soulangeana Susan ajunge sa atinga o inaltime de 3-4 m. Poate fi plantata si in ghivece mari, pentru decorarea teraselor. Este rezistenta la ger dar poate fi afectata de ingheturile tarzii. Nu suporta seceta, prefera solurile bine drenate, umede, usor acide sau usor alcaline, lutoase, nisipoase.

Se poate planta la soare sau semiumbra, preferabil in locuri ferite de vanturile reci. Magnolia Susan este foarte rezistenta la temperaturile scazute si la locurile poluate din mediul urban.

Magnolia soulangeana Susan este ideala pentru gradinile mici si medii, unde se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire.

Pentru o crestere uniforma si pentru indepartarea partilor uscate, magnolia poate fi tunsa la finalul primaverii sau pe parcursul verii. E bine ca acest lucru sa fie facut cat mai curand posibil dupa inflorire, pentru a asigura fixarea mugurilor florali pentru anul urmator. Fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.

Toate plantele noastre sunt livrate la ghiveci, puternic inradacinate si ajung la tine in 24 de ore.

Informatii suplimentare    

Culoare  Mov, roz inchis spre rosu
Parfum  discret
Perioada de inflorire  martie-mai

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 3-4 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  120 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura