Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare trandafir teahibrid Kronenburg in ghiveci, anul 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
TrandafirI Kronenburg - Caracteristici generale

Cauti Trandafiri Kronenburg de vanzare? Foarte buna alegerea. Pentru ca acest soi este o combinatie unica printre trandafiri, care starneste admiratia oricui.

Trandafirii Kronenburg cresc sub forma de tufe cu tije inalte, viguroase, cu frunzis verde inchis, lucios. La maturitate pot atinge o inaltime cuprinsa intre 100-150 cm. Specificitatea si unicitatea acestui trandafir provin insa din frumusetea florilor sale, mari in nuante de rosu, roz si galben. E foarte spectaculos in stadiu de boboc, cand e pusa in evidenta combinatia superba de culori. Florile sunt foarte mari, cu aproximativ 40 petale delicate si usor parfumate. Avand inflorire repetata pe toata perioada sezonului, te poti bucura mult timp de splendoarea lui.

Este rezistent la boli si daunatori. Poate fi plantat direct in gradina in combinatie cu alte plante ornamentale, dar creste bine si in ghivece mari pentru terasa.

Plantare butasi de trandafiri

Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafiri Kronenburg in ghiveci , e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze. Majoritatea ingrasamintelor stimuleaza cresterile vegetative care pot degera peste iarna. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.

Ingrijire trandafiri Kronenburg

Butasi de trandafiri Kronenburg se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.

De aici poti cumpara trandafiri in ghiveci Kronenburg

Comercializam trandafiri in ghiveci, cu preturi foarte avantajoase. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  2 ani
Trimite mesaj
Din Gura in Gura