Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
81 pareri

Floare Magnolie Black Tulip la ghiveci, 150-180 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolie mov Black Tulip - Caracteristici generale

O Magnolie mov Black Tulip trebuie sa ai in gradina ta. Este un arbust extrem de decorativ prin port, frunzis si flori. Formeaza o coroana ramificata si bogata, iar florile sale infrumuseteaza puternic ramurile, oferind gradinii un aspect multicolor. Frunzele sunt mari, ovale, cu o lungime de pana la 20 cm, de culoare verde inchis.

Infloreste primavara devreme, inainte de aparitia frunzisului. Florile sunt spectaculoase, de-a dreptul magnifice, in forma de lalea. Foarte mari, de aproximativ 15 cm, sunt extrem de elegante, oferind un spectacol impresionant in perioada infloririi. Aceasta Magnolie mov Black Tulip te cucereste de-a dreptul prin florile sale parfumate, viu colorate in visiniu inchis. Petalele sunt groase, ceruite, accentuand si mai bine culoarea. Coroana este conica de aproximativ 2-3 m. La maturitate poate atinge o inaltime de 5-6 m.

Plantare si ingrijire magnolii O Magnolie mov Black Tulip prefera locurile insorite, dar se poate planta si in locurile cu semiumbra. Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, se recomanda la plantare un sol usor acid si foarte bine drenat. Perioada de inflorire este lunga, din aprilie pana in iunie uneori. Pentru o crestere uniforma si pentru indepartarea partilor uscate, magnolia poate fi tunsa la finalul primaverii sau pe parcursul verii. E bine ca acest lucru sa fie facut cat mai curand posibil dupa inflorire, pentru a asigura fixarea mugurilor florali pentru anul urmator. Fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.

Acest soi de magnolie este cel mai des plantat la scara larga dintre toate soiurile de magnolii, fiind foarte rezistent la temperaturile scazute si la poluarea din mediul urban. O Magnolie Black Tulip e ideala pentru decorarea unei gradini de dimensiuni medii si mari. Se poate planta solitar si in parcuri.

De aici poti cumpara Magnolie mov Black Tulip, la ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de arbusti ornamentali de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in max. 2 zile sunt la usa ta.

Culoare  Rubiniu, Visiniu inchis
Parfum  parfumata
Perioada de inflorire  aprilie-mai

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4-5 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  150-180 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura