Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Stachys Primrose Byzantina la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Stachys Primrose Byzantina - Caracteristici generale
Stachys Primrose Byzantina este o planta perena de talie mica, semivesnic verde, foarte decorativa prin frunzis. In limbaj popular e cunoscuta sub denumirea de ?urechi de miel de aur?. Creste sub forma de tufa compacta, fiind perfecta pentru acoperirea solului. Adevarata incantare la aceasta planta sunt frunzele care sunt de culoare verde-galben moi, formand un covor dens ideal. Vara produce varfuri de flori erecte, lanoase, pana la 40 cm inaltime, de culoare roz-violet. Iese usor in evidenta, atragand toate privirile admirative.

Creste sub forma de tufa, iar la maturitate poate ajunge la cca 30-40 cm inaltime si cca 60 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase.

Genul Stachys cuprinde multe soiuri care sunt aproape indispensabile in orice gradina inedita, mai aparte. Fiecare varietate are ceva special: una indrazneata, alta moale, alta robusta, alta puternica sau perfect rezistenta. Si toate se inteleg de minune cu celelalte plante. Merita un loc si in gradina ta!

Avantajele Soiului:  Frunze moi, pufoase, placute la atingere
Foarte prolifica
Excelent acoperire a solului
Intretinere redusa
Stachys: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Stachys Primrose Byzantina prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Creste bine si la semiumbra. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, neutru, moderat umed.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Stachys Primrose Byzantina in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta. Detalii aici. Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  Galben verzui vara si cenusii toamna
Culoare flori  Roz-violet
Perioada de inflorire  Iunie-iulie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 40 cm inaltime si cca 60 cm latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura