Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Planta Tiarella Angel Wings Aripi de inger ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Cod produs
312T10
Out Of stock
Descriere
Tiarella Angel Wings - Plante perene iubitoare de umbra si semiumbra

Tiarella Angel Wings este o planta perena florifera, indrazneata, foarte decorativa atat prin frunzis, cat si prin flori. Planta de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, verticala, formand aglomeratii splendide. Foarte luminoasa si viguroasa, Aripi de inger iese in evidenta in orice gradina, atragand toate privirile admirative.

Ceea ce o face atat de pretuita si indragita este combinatia de frunze si flori. Nu stii ce sa admiri mai intai. Frunzele adanc lobate ca niste aripi, in tonuri de verde cu violet sau bulgarii de flori ca niste stelute. Infloreste pe tije verticale ce ies deasupra tufisului pestrit, in raceme dense de puf, cu flori roz pal - albe. Inflorind de doua ori pe an, primavara si toamna, ofera imagini picturale pe intreg sezonul.

Asadar, merita sa ai si tu o Tiarella Angel Wings - Aripi de inger. Pentru ca te rasplateste tot sezonul cu un decor fabulos din frunze unice si flori senzationale. Oferind pete de culoare sezoniere prin forma si textura frunzisului, completat cu frumusetea florilor, Tiarella este demna de invidiat. Cu o astfel de planta, gradina ta va straluci si te vei lauda cu un inger de floare.

Avantajele Soiului:  Perioada lunga de inflorire
Frunzis bicolor izbitor
Planta de umbra grozava
Decoreaza tot sezonul
Intretinere redusa
Aripi de inger: ingrijire, cerinte sol, amplasare
Tiarella Angel Wings prefera locurile semiumbrite si umbrite, dar foarte luminoase, asa ca gaseste-i un loc potrivit in gradina.

Prefera solurile reci, umede, bine drenate, bogate organic. Tolereaza o gama larga de conditii de sol mediu spre umed.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori umbrite si usor umbrite si in sol potrivit de umed. La fel de bine in gradini de mlastina sau in zone umede de-a lungul paraului sau iazurilor. De asemenea, arata excelent plantat ca exemplar singular, pentru accent si pete de culoare tot sezonul.

Arata splendid acompaniata de Heuchera, Hortensii, Hoste, Ferigi sau diverse tipuri de Helleborus. Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la vant, inghet

Inmultire: prin divizare

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Tiarella Angel Wings in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare
Culoare frunze  Pestrit: verde cu violet maroniu
Culoare flori  Roz cu alb
Perioada de inflorire  Aprilie-iunie; septembrie-octombrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  frecvent
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, umed, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  inaltime de cca 30-40 cm si latime 40 cm
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura