Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Mukdenia Karasuba la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

48 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mukdenia Karasuba - Plante perene de umbra
Mukdenia Karasuba e o superbitate de planta perena, cu totul si cu totul speciala. Destul de rara la noi, este o alegere perfecta pentru o gradina plina de culoare tot anul. Daca esti in cautarea a ceva diferit, Mukdenia Karasuba e aleasa! Ceea ce o face exceptionala este in special frunzisul cameleonic, dar si florile delicate ii completeaza frumusetea. Oarecum ruda cu Heuchera, se prezinta ca frunze mari, verzi, bogate, in forma de evantaie. Incepand cu vara, pigmentarea rosie incepe sa se strecoare spre interior de la margini si, in toamna, acestea sunt rosii aprinse. Frunzisul verde bogat, asemanator artarului, formeaza o movila joasa, raspandita. Acesta e acoperit primavara cu pulverizari frumoase de flori albe delicate, in forma de stea. Aceasta planta insa este cultivata in principal pentru frunzisul sau atractiv. Ofera o acoperire valoroasa a solului in zonele umbrite si arata deosebit de bine atunci cand este plantata in grupuri.

Creste sub forma de tufa, iar la maturitate poate ajunge la cca 30 cm inaltime si 35 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice, viguroase
Avantajele Soiului:  Frunzis cameleonic, deosebit de atractiv
Excelenta acoperire a solului
Perfecta pentru zone umbroase
Intretinere redusa
Nepretentioasa
Mukdenia: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Mukdenia Karasuba prefera locurile semiumbrite si umbrite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, neutru, moderat umed.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori umbrite si usor umbrite. De asemenea, pentru acoperirea locurilor de sub copaci. Florile pot fi folosite ca un plus la buchete, la fel ca si frunzele mari, piele. Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Mukdenia Karasuba in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare
Culoare frunze  verde intens vara si rosu maroniu din vara
Culoare flori  albe
Perioada de inflorire  Iunie-iulie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  30 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 30 cm inaltime si cca 35 cm latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura