Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.76
5 stars: Exceptional
90 pareri

Planta perena Lysimachia Punctata Alexander la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
416L10
Out Of stock
Descriere
Lysimachia Punctata Alexander - Plante perene deosebite pentru gradini umbroase

Lysimachia Punctata Alexander este o planta perena cu o valoare ornamentala uimitoare si cu o inflorire foarte lunga. Are o raspandire rapida si e foarte usor de ingrijit. Foarte decorativa atat prin frunzisul pestrit, cat si prin florile spectaculoase. Produce tulpini robuste, drepte, incarcate cu spirale de frunze zimtate de culoare verde lime, cu margini cremoase stralucitoare. Acestea ies fardate roz in primavara si pe masura ce se maturizeaza devin albe. Masele de flori galbene aurii, in forma de cupa, cu tenta rosie la inima, apar la inceputul verii. Ofera un sezon lung de inflorire, pana la inceputul toamnei. Usor de cultivat, Lysimachia Punctata Alexander este excelent pentru acoperirea rapida a solului daca avem nevoie. Creeaza un impact un impact vizual deosebit, asa ca merita sa fie si in gradina ta!
Avantajele Soiului:  Frunze spectaculoase, pestrite
Inflorire abundenta
Perfecta ca acoperitoare de sol
Ideala pentru zone umbroase de granita
Intretinere redusa
Lysimachia: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Lysimachia Punctata Alexander prefera locurile cu umbra partiala, pana la umbra totala, dar foarte luminoase, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Ea te va ajuta sa infrumusetezi fiecare coltisor din gradina ta, mai ales in zonele care sunt de obicei neglijate. Are nevoie de un sol neutru, fertil, umed si cu capacitate crescuta de retinere a apei.

Lysimachia se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai cumparat Lysimachia Punctata Alexander la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului.
Lysimachia Punctata Alexander - plante de umbra acoperitoare de sol
Lysimachia Punctata Alexander este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosita perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. Arata grozav si atunci cand sunt plantate pe marginile paturilor de flori umbrite si usor umbrite. De asemenea, pot creste foarte bine la temelia caselor, la marginea iazurilor sau zonele mlastinoase.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut constant umed. Ai grija ca apa sa nu balteasca, este de ajuns ca solul sa fie umed si racoros.

Rezistenta: rezistenta la inghet. Nu tolereaza seceta.

Inmultire: prin divizare. Este recomandat sa divizezi planta o data la 3, 4 ani

Taieri: se taie dupa inflorire

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Lysimachia Punctata Alexander in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, cu inflorire garantata in anul achizitionarii

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verde-crem-alb
Culoare flori  Galben stralucitor
Perioada de inflorire  vara
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  90 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 60-90 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura