Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Planta Epimedium Domino la ghiveci. Vesnic verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Epimedium Domino - Plante perene de umbra si semiumbra
Epimedium Domino te uluieste prin abundenta infloririi magnifice in gradina de umbra. Planta perena vesnic verde, foarte atractiva atat prin frunzis cat si prin flori. Cu un aer delicat si romantic, te saluta gratios si iti ofera frumusetea ei totala .

Frunzele sunt lungi, pufoase, de culoare verde stropita cu bronz. La mijlocul primaverii apar norii de flori delicate, foarte fine, care plutesc deasupra frunzisului, pe tulpini sarma. Acestea au forma de stea, cu colturi ascutite, foarte interesante. Sunt impodobite cu sepale si petale albe, care se adancesc pana la centre contrastante violet-rosu. Poate produce peste 100 flori pe o planta. In conditii optime, repeta inflorirea in toamna.

Prin frunzisul deosebit si florile plutitoare care se leagana gratios, Epimedium Domino este uluitor de frumoasa. In plus, ofera gradinii o textura si culoare excelente pe tot parcursul anului, inclusiv iarna. Este un foarte bun acoperitor de sol pentru locurile umbrite din gradina.

Creste sub forma de tufa acoperitoare de sol, iar la maturitate poate ajunge la cca 40-60 cm inaltime si 60-90 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice.
Epimedium: Plante perene care cresc la semiumbra - ingrijire
Epimedium Domino prefera locurile semiumbrite si umbrite, dar foarte luminoase, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Tolereaza si zonele semiinsorite, dar cu soare mai mult dimineata. Se uda regulat, pentru ca pamantul din jurul radacinii sa nu fie niciodata uscat.

Se dezvolta in sol fertil, bogat in humus, neutru sau usor alcalin, bine afanat si bine drenat.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Epimedium Domino la ghiveci, il poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori umbrite si usor umbrite, pe fundal verde, pentru accente verticale.

Necesar apa: udarea se face regulat, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Inmultire: prin divizarea tufei

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Epimedium Domino in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de umbra de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin licenta, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, cu inflorire garantata in anul achizitionarii
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verde stropit cu bronz
Culoare flori  Alb-rosu
Perioada de inflorire  Aprilie-mai
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Penumbra, umbra
Cerinte de udare  Regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  90 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 40-60 cm inaltime si 60-90 cm latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura