Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Planta Thalictrum Nimbus Pink la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
313T10
Out Of stock
Descriere
Thalictrum Nimbus Pink - Plante perene de umbra si semiumbra
Thalictrum Nimbus Pink este o planta perena florifera, foarte decorativa, atat prin frunzis, cat si prin flori. Planta de semiumbra si umbra, creste sub forma de tufa compacta, si formeaza aglomerari splendide. Foarte luminoasa si viguroasa, Thalictrum Nimbus Pink iese in evidenta in orice gradina, atragand toate privirile admirative.

Se face remarcata in special prin abundenta maselor de flori delicate, pufoase, de culoare roz-lavanda, foarte stralucitoare. Acestea au forma unor stelute fine, iar inflorescentele formeaza un adevarat nor pufos, deosebit de atragator. Suspendate deasupra frunzisului delicat ca o dantela, florile troneaza in gradina cu multa eleganta si naturalete. Par ca plutesc usor in aer, veghind deasupra tuturor. Plantele au un frunzis delicat, dantelat, albastru-verde, putin asemanator unei ferigi Columbine. Tulpinile intunecate izbitoare si frunzele verzi minunate sunt vizibile chiar inainte de inflorire, contrastand frumos cu masele de flori produse. Infloreste vara, in mod abundent, creand un adevarat spectacol in gradina. Transmite multa liniste, frumusete si eleganta.

Avantajele Soiului:  Inflorire abundenta
Flori splendide, stralucitoare
Frunzis dantelat, foarte decorativ
Perfecta pentru zone umbroase si umede
Foarte usor de cultivat
Foarte rezistenta

Thalictrum: ingrijire, cerinte sol, amplasare
Thalictrum Nimbus Pink prefera locurile semiumbrite si umbrite, dar foarte luminoase, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Tolereaza si zonele semiinsorite, cu soare mai mult dimineata. Se dezvolta in sol mediu, mediu spre umed, bine drenat, bogate organic, in umbra usoara.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori umbrite si usor umbrite si in sol potrivit de umed. De asemenea, arata excelent plantat ca exemplar singular, pentru accent si pete de culoare tot sezonul. Este ideala si pentru plantarea sub copaci. In ciuda aspectului delicat, este destul de tolerant la verile calde si umede. In regiunile racoroase, plantele vor tolera totusi soarele daca sunt mentinute umede.

Este un insotitor excelent pentru plantele cu frunze mai mari, cum ar fi Rodgersia, Tiarella sau Hosta. Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la vant, inghet

Inmultire: prin divizare

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Thalictrum Nimbus Pink in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verde dantelat
Culoare flori  Roz - lavanda, pufoase
Perioada de inflorire  Iunie-Iulie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, umed, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  80 cm
Dimensiuni la maturitate  Inaltime si latime de cca 60-80 cm
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura