Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Angelica Vicar Mead la ghiveci de 19 cm

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Toate plantele comandate, au ajuns in stare f - Maria I.


45 lei Lei
Cod produs
319A20
Out Of stock
Descriere
Angelica Vicar Mead  - Plante perene pentru soare

Angelica Vicar Mead este o perena eleganta, cu tulpini si frunze minunate de culoare rosu-violet, care aduc un plus de interes. Este o planta minunata, mai ales atunci cand este cultivata printre plante cu frunze verzi. Are crestere robusta, verticala, iar frunzele pinnate ii cresc atractivitatea. Vine cu flori albe sau roz intens, care, pe masura ce se maturizeaza devin roz pal. Infloreste de la sfarsitul verii pana in toamna. Plantat in masa, ofera un spectacol uluitor. La maturitate ajunge pana la 150 cm inaltime si 90 cm latime.

Aspectul atragator al acestei Angelica Vicar Mead  ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Este  o planta perena cu crestere  rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind  nepretentioasa, e foarte usor de cultivat  si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.

Angelica: Plante perene care infloresc toamna - ingrijire Angelica Vicar Mead  prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Angelica Vicar Mead  la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, permeabil, bine drenat, usor nisipos.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Angelica Vicar Mead  la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Inmultire: prin seminte, prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara Angelica Vicar Mead  in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci  

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 19 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi  

Culoare flori  Roz, alb  

Perioada de inflorire  august-noiembrie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare plin  

Cerinte de udare  Moderat  

Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, cu un drenaj bun  

Distanta de plantare  90 cm  

Dimensiuni la maturitate  150 cm inaltime si 90 cm latime.  

Rezistenta la inghet  da
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura