Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare la ghiveci Trandafir Cherry Brandy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Trandafir Cherry Brandy - Caracteristici generale
Un Trandafir Cherry Brandy vei aduce eleganta pura in gradina ta. Te vei convinge de asta imediat cum ii vei avea, pentru ca vor atrage toate privirile. Este mult prea frumos ca sa ramana neobservat. Este un trandafir cu totul si cu totul special si toti il vor admira la nesfarsit.

Acest Trandafir Cherry Brandy e un trandafir nobil, cu totul si cu totul deosebit. De o eleganta profunda si un rafinament desavarsit, te cucereste pe vecie. Se distinge prin florile sale minunate de culoarea cuprului, o culoare rar intalnita in gradinile de trandafiri, cu un efect contemplativ intens. Coloritul unic, nuantat, roz-cupru in exterior si galben piersica in interiorul florii face din acest trandafir o bijuterie gratioasa si stralucitoare. Impresia generala pe care o transmite este de prospetime si eleganta. De-a lungul vremii a reusit sa atraga tot mai multi pasionati si gradinari amatori datorita parfumului dulce, puternic, de fructe.

La maturitate, tufele de trandafir Cherry Brandy depasesc 90 cm. Ramurile sunt puternice si viguroase, cu spini medii, frunze dese de un verde inchis, cu textura lucioasa. Florile sunt mari cu un diametru de peste 12 cm.

Numit dupa un celebru cocktail, Cherry Brandy atrage prin parfum si cromatica interesanta. De asemenea si pentru adaptarea usoara la conditiile climatice din tara noastra si usurinta cu care se ingrijeste.
Plantare butasi de trandafiri
Daca ai achizitionat Trandafir Cherry Brandy in ghiveci, e simplu. Il poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinat.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie).

Ingrijire Trandafir Cherry Brandy

Butasii de Trandafir teahibrid se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4-6 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.
De aici poti cumpara Trandafir Cherry Brandy la ghiveci
Avem trandafiri de vanzare in ghiveci, calitate inalta, soiuri de top. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si ia-i acasa la preturi mici, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Informatii suplimentare:
Culoare  Bicolor, roz-cupru in exterior si galben piersica in interiorul florii
Parfum  Profund, de fructe
Perioada de inflorire  Repetata, tot sezonul
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol bogat, permeabil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  Cca 80-100 cm
Rezistenta la inghet  -30C
Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  De la 30 cm, in functie de momentul livrarii
Varsta la livrare  Anul 1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura