Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Floare la ghiveci Trandafir bicolor soiul Printesa Farah

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Recomand! - Cristina  H.


37 lei Lei
Cod produs
110T14
Out Of stock
Descriere
Trandafiri bicolori soiul Printesa Farah
Iti doresti Trandafiri bicolori speciali? Iti recomandam cu incredere trandafirul Printesa Farah. E o alegere perfecta daca vrei sa te bucuri tot sezonul de un spectacol al culorilor in gradina ta. In plus, este si un trandafir de top, fiind medaliat cu aur.

Trandafirii bicolori Printesa Farah ies in evidenta prin florile sale vibrante in doua culori, care par pictate, atat de frumoase sunt. Florile sunt de dimensiuni medii, cu multe petale (cca 40), iar parfumul discret, compensand insa cu armonia culorilor. Fiecare floare de trandafir poate fi diferita in tufa, ceea ce-l face si mai special. Culorile variaza de la alb imaculat cu irizatii roz pe margine, pana la alb-verzui cu margini rosii sau chiar portocalii. Este uimitor cat este de versatil acest trandafir. Infloreste abundent, in valuri, pana tarziu, in toamna.

Creste inalt, sub forma de trandafir tufa, cu multi spini pe tije. La maturitate atinge o inaltime de cca 120-175 cm. Frunzisul e verde mat, sanatos si compact distribuit. E foarte rezistent la frig si suporta bine si seceta. Fiind nepredispus la boli, e cu atat mai usor de intretinut, deci e momentul sa-l ai si tu.
Plantare butasi de trandafiri teahibrizi
Desi trandafirii sunt plante putin pretentioase, e necesar sa cunosti cateva reguli simple de plantare si ingrijire.

Daca ai achizitionat trandafiri bicolori la ghiveci, e simplu. Ii poti planta in orice perioada a anului, fiind deja inradacinati, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat. Se pune planta cu tot cu balotul din ghiveci, se acopera cu pamant, se taseaza bine si se uda iar.

Pentru trandafirii cu radacina libera, plantarea se face fie la sfarsitul toamnei (noiembrie), fie la inceputul primaverii (martie/aprilie). Daca ai plantat primavara, aplica ingrasaminte abia dupa o luna de la plantare. Daca ai plantat toamna, nu recomandam aplicarea ingrasamintelor, intrucat acum planta are nevoie sa se inradacineze. Regula de baza este sa aplicam ingrasaminte doar dupa ce planta este bine inradacinata.
Ingrijire trandafiri teahibrizi
Butasi de trandafiri bicolori Printesa se preteaza la majoritatea tipurilor de sol si sunt perfecti pentru orice gradina. Locul ales pentru plantare trebuie sa fie insorit si aerisit. Trandafirii au nevoie de o expunere directa la razele soarelui de min. 4 ore pe zi. Solul sa fie fertil si bine drenat: nici prea uscat nici prea umed. A se evita baltirea apei. Taierile de toamna sunt mai usoare, urmand ca primavara urmatoare sa se scurteze la 4-5 noduri.
De aici poti cumpara trandafiri bicolori Printesa Farah
Comercializam trandafiri teahibrizi la ghiveci, cu preturi foarte avantajoase. Descopera trandafirii preferati in magazinul online FloraPris.ro si i-ai acasa cu un singur click! Comanda acum si in 24 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  30-40 cm
Varsta la livrare  1 an
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura