Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Planta Geranium Blue Sunrise (muscata de gradina) la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
310G15
Out Of stock
Descriere
Geranium Blue Sunrise - Plante perene de soare
Geranium Blue Sunrise este o planta perena florifera de talie mica, foarte decorativa prin frunzis, dar mai ales prin flori. Creste sub forma de tufa compacta, fiind foarte potrivita pentru acoperirea solului. Ceea ce o face exceptionala este spectacolul infloririi si abundenta florilor violet-albastru intens care acopera planta in intregime. Are o constitutie robusta si un obicei intins, cu crestere scazuta. Acest lucru o face excelenta pentru partea din fata a chenarului peren. Frunzele sunt taiate adanc, de culoare galben-chihlimbar primavara, devenind mai verzi vara, iar toamna capata nuante rosii. Tulpinile pot deveni aproape portocalii. Florile atrag albinele si fluturii. Iese usor in evidenta, atragand toate privirile admirative. La maturitate poate ajunge la cca 30 cm inaltime si 40 cm latime. Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale.

Asadar, merita sa ai si tu un Geranium Blue Sunrise. Pentru ca te rasplateste initial cu valuri de flori pe o perioada intinsa, apoi te recompenseaza la final de toamna cu frunzis rosu, stralucitor.

Avantajele Soiului:  Culoarea florilor violet-albastrustralucitor
Inflorire prolifica
Atrage albinele si fluturii
Excelent acoperire a solului
Intretinere redusa
Geranium: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Geranium Blue Sunrise prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, neutru, fertil, moderat umed.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Este o planta foarte des utilizata in gradinile japoneze. Arata grozav si atunci cand este plantata pe marginile paturilor de flori.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistent la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Geranium Blue Sunrise in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  galben-chihlimbar primavara, verzi vara, rosu maroniu in toamna
Culoare flori  Violet-albastru
Perioada de inflorire  iunie-septembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  Foarte moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  40 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 30 cm inaltime si cca 40 cm latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura