Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
79 pareri

Planta Geranium Jolly Jewel Lilac (muscata de gradina)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Cod produs
310G16
Out Of stock
Descriere
Geranium Jolly Jewel Lilac - Plante perene de soare
Geranium Jolly Jewel Lilac este o planta perena florifera de talie mica, foarte decorativa prin frunzis, dar mai ales prin flori. Creste sub forma de tufa compacta, fiind foarte potrivita pentru acoperirea solului.

Imaginea pe care o ofera este incredibil de frumoasa pe masura ce infloreste. Se deschide in nuante de violet, cu vene inchise, iar centrele intunecate aproape acopera movilele inguste si dense de frunzis verde-inchis. Infloreste abundent din iulie pana in octombrie. Geranium Jolly Jewel Lilac impresioneaza puternic daca e plantata in grupuri mari, creand blocuri compacte intr-o culoare de piatra pretioasa. Pur si simplu straluceste, oriunde ai planta-o! Fiind o varietate compacta (creste doar aproximativ 15-20 cm inaltime), se va potrivi bine in containere si spatii mici. Se adapteaza bine in zonele insorite sau de penumbra si tolereaza seceta. Este o perena complet rezistenta, care rezista usor oricaror vremuri de iarna, afara, incoltind din nou in primavara urmatoare. R??r?z?nta un ?un?t de atractie absolut in orice grad?na.

Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale.

Avantajele Soiului:  Inflorire prolifica
Inflorire spumanta, stralucitoare, in culori de piatra pretioasa
Foarte rezistenta
Atrage albinele si fluturii
Excelent acoperire a solului
Intretinere redusa
Muscata de gradina: cerinte sol, amplasare, ingrijire Geranium Jolly Jewel Lilac prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, fertil, bine drenat.

Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. De asemenea, este foarte potrivit in gradina de stanci si intr-un ghiveci pe balcon sau terasa, pentru un decor splendid. Arata grozav si atunci cand este plantata pe marginile paturilor de flori.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistent la soare, vant, inghet, seceta

Boli si daunatori: este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Geranium Jolly Jewel Lilac in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  verzi
Culoare flori  Violet intens cu vene pronuntate
Perioada de inflorire  mai-septembrie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Foarte insorit
Cerinte de udare  Foarte moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  30-35 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 15-20 cm inaltime si cca 30-35 cm latime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura