Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare Magnolia soulangeana Picture, la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnolia Soulangeana tip pom, Picture - caracteristici generale

Magnolia Soulangeana tip pom ofera peisaje superbe in perioada de inflorire si te cucereste instant. Cu ea te vei bucura in fiecare primavara de un decor splendid in gradina ta. Este un arbore ornamental atat prin frunzis, cat si prin flori. Formeaza o coroana ramificata si bogata, iar florile sale infrumuseteaza puternic ramurile, oferind gradinii un aspect multicolor. Florile sunt mari in forma de cupa, cu petale in doua nuante de culoare roz. Acestea se estompeaza de la un roz intens la baza, la un roz moale la varf spre alb. Sunt foarte parfumate si apar inaintea frunzelor sau odata cu acestea, in aprilie-mai. Frunzele sunt de marime mijlocie, ovale, in culori de verde inchis.

Plantare si ingrijire magnolii

Magnolia soulangeana tip pom este un arbore de talie mare cu o crestere moderata. La maturitate se dezvolta la o inaltime de cca 4-6 metri. Se dezvolta foarte bine in locurile cu multa lumina si insorite, dar tolereaza destul de bine si zonele cu semi-umbra. Magnolia este un copac care rezista foarte bine la un mediu poluat.

Pentru o dezvoltare armonioasa si o inflorire abundenta, se recomanda la plantare un sol usor acid si foarte bine drenat. Pentru o crestere uniforma si indepartarea partilor uscate, magnolia poate fi usor tunsa la finalul primaverii sau pe parcursul verii. E bine ca acest lucru sa fie facut cat mai curand posibil dupa inflorire. Astfel se asigura fixarea mugurilor florali pentru anul urmator. Fiecare magnolie poate raspunde diferit la taiere.

Acest soi de magnolie este plantat la scara larga, fiind foarte rezistent la temperaturile scazute si la poluarea urbana. Magnolia soulangeana tip pom e ideala pentru decorarea unei gradini de dimensiuni medii si mari. Se poate planta solitar si in parcuri.

Unde gasesti Magnolia Soulangeana tip pom, de vanzare, la pret mic

Descopera Magnolia Soulangeana tip pom de vanzare in magazinul online FloraPris.ro. Avem o gama variata de arbusti ornamentali la ghiveci, cu preturi avantajoase. Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la tine acasa.

Informatii suplimentare    

Culoare  Roz cu alb in interior
Parfum  puternic
Perioada de inflorire  aprilie-mai

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta in orice perioada a anului, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  soare, semiumbra
Cerinte de udare  necesita udari frecvente
Pretentii fata de sol  necesita sol fertil, usor acid
Inaltime la maturitate  cca 4-6 m
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C

Detalii livrare produs

Tipul ambalarii  la ghiveci
Inaltimea la livrare  180-200 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura