Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Campanula Elizabeth Oliver la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Cod produs
320C30
Out Of stock
Descriere
Campanula Elizabeth Oliver  - Plante perene pentru soare

Campanula Elizabeth Oliver este o dulceata de planta perena, foarte delicata si fina, ireal de frumoasa. Impresioneaza prin abundenta infloririi care incepe vara si dureaza pana in toamna. Florile delicate, duble, albastru deschis, in forma de clopotei, acopera planta in intregime. Formeaza  o movila de frunze verde crud pana la verde inchis, de dimensiuni mici, rotunjite Foarte potrivit pentru gradini, dar si pentru containere potrivite, avand o crestere foarte compacta. Plantat in masa, ofera un spectacol uluitor. Este excelent ca decor pe orizontala si atrage albinele si fluturii ca un magnet. Se planteaza in plin soare sau semiumbra, in amenajarea bordurilor, stancariilor sau in grupaje cu alte perene. Se separa tufa dupa doi -trei ani pentru revigorarea plantei. La maturitate ajunge pana la 15-20 cm inaltime si latime.

Aspectul atragator al acestei Campanula Elizabeth Oliver  ofera scheme de plantare aerisite, deosebit de atragatoare. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.  Este  o planta perena cu crestere  rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind  nepretentioasa, e foarte usor de cultivat  si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.

Campanula: Plante perene care infloresc vara - ingrijire Campanula Elizabeth Oliver  prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Campanula Elizabeth Oliver  la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru, permeabil, bine drenat, usor nisipos.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Campanula Elizabeth Oliver  la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Tunderi: A se taia florile decolorate. Desi vor inflori continuu, taierea florilor uzate va incuraja si mai multe flori.

Inmultire: prin seminte, prin divizarea tufei sau prin butasi de radacina.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara Campanula Elizabeth Oliver  in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci  

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 19 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi  

Culoare flori  Albastru deschis  

Perioada de inflorire  iulie-septembrie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare plin  

Cerinte de udare  Moderat  

Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, cu un drenaj bun  

Distanta de plantare  20 cm  

Dimensiuni la maturitate  Cca 15-20 cm inaltime si latime  

Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura