Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Allium Red Giant la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

38 lei Lei
Cod produs
311A22
Out Of stock
Descriere
Allium Red Giant - Plante perene pentru soare

Allium Red Giant e alegerea ideala daca iti doresti un decor vesel si multa stralucire in curtea ta.  Fata de alte soiuri de Allium, se prezinta intr-o forma mai scurta si mai compacta. Formeaza flori uriase de tip bila, tinute pe tulpina scurta si puternica, inflorind chiar deasupra frunzelor late luxuriante. Bilele de flori violet- rosiatice atrag privirile ca un magnet, creand imagini vizuale impresionante. Este  perfecta pentru marginea de frontiera, stanca sau container. Allium sunt o mare atractie si pentru polenizatori. Allium Red Giant este o planta perena cu crestere  rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind  nepretentioasa, e foarte usor de cultivat  si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.

Allium Red Giant poate fi utilizata in multe moduri in gradinarit, inclusiv in grupe de flori. De asemenea, poate fi plantata in containere mari sau in jurul altor elemente decorative din gradina.

Allium: Plante perene pentru gradini insorite - ingrijire Allium Red Giant prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Allium Red Giant la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru imbogatit cu humus, permeabil, umed, bine drenat. Gaura prefera solurile umede, dar tolereaza conditiile uscate atunci cand sunt cultivate la umbra.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Allium Red Giant la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Inmultire: prin bulbi

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.  De aici poti cumpara Allium Red Giant in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci  

Dimensiuni la livrare  Cca 15-20 cm, cu boboci  

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii  

Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi argintii  

Culoare flori  violet-rosiatic  

Perioada de inflorire  Mai-iunie  

Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat  

Conditii de lumina  Soare plin  

Cerinte de udare  Moderat  

Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, umed dar cu un drenaj bun  

Distanta de plantare  30 cm  

Dimensiuni la maturitate  Cca 30 cm inaltime  

Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura