Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta Allium Aflatunense Purple Sensation la ghiveci 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Cod produs
311A23
Out Of stock
Descriere
Allium Purple Sensation - Plante perene pentru soare
Allium Purple Sensation e alegerea ideala daca iti doresti un decor vesel si multa stralucire in curtea ta. Allium Purple Sensation - o senzationala planta perena decorativa care si-a castigat numele si faima in gradinile din lume si i-a cucerit pe toti. Formeaza flori foarte mari de tip bila, tinute pe tulpini lungi si puternice. Infloreste chiar deasupra tulpinilor verticale, iar plantat in grupuri creeaza imagini fabuloase. Frunzele sunt mai late, pline, verzi-argintii, cu parfum placut. Bilele de flori violet stralucitor atrag privirile ca un magnet, creand imagini vizuale impresionante. Este perfecta pentru marginea de frontiera, stanca sau container. Capetele de flori fantastice care sunt o adevarata atractie pentru albine si fluturi daca sunt cultivate in plin soare. Creste din bulb. Florile dureaza foarte mult (cca 4 saptamani) si sunt excelente si ca flori taiate.

Este perfecta pentru marginea de frontiera, stanca sau container. Allium Purple Sensation este o planta perena cu crestere rapida, foarte rezistenta si decorativa. Fiind nepretentioasa, e foarte usor de cultivat si nu necesita ingrijiri speciale. Foarte recomandata si pentru cei care n-au deloc experienta in gradinarit.

Allium Purple Sensation poate fi utilizata in multe moduri in gradinarit, inclusiv in grupe de flori. De asemenea, poate fi plantata in containere mari sau in jurul altor elemente decorative din gradina.
Allium: Plante perene pentru gradini insorite - ingrijire Allium Purple Sensation prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Pentru cele mai bune rezultate, cultiva Allium la soare pana la umbra partiala. Se dezvolta cel mai bine in sol neutru imbogatit cu humus, bine drenat.

Se planteaza primavara devreme sau toamna. Daca ai achizitionat Allium Purple Sensation la ghiveci, o poti planta oricand in timpul anului, daca solul e dezghetat. Arata grozav atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori sau in orice schema de plantare pentru gradini insorite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea. Acest Allium este foarte tolerant la seceta.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, inghet, seceta

Inmultire: prin divizarea tufei, prin seminte

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Allium Purple Sensation in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport firosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase, la ghiveci de 17 cm, cu inflorire garantata in anul achizitionarii
Informatii suplimentare    Culoare frunze  Verzi
Culoare flori  Violet intens
Perioada de inflorire  mai
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Soare plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru imbogatit cu humus, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  35 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 35-50 cm inaltime
Rezistenta la inghet  da.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura