Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Planta perena Primula Pubescens Gigantea la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

44 lei Lei
Cod produs
315P14
Out Of stock
Descriere
Primula Pubescens Gigantea - Plante perene vesnic verzi
Primula Pubescens Gigantea este o planta perena foarte decorativa atat prin frunzis, cat si prin flori. Primula Pubescens Gigantea este o primula diferita, poate cea mai buna primula care rade de caldura verii. Perena vesnic verde, e o forma "gigant" redescoperita recent si foarte indragita pentru calitatile sale remarcabile. Aceasta are flori uriase intr-o gama larga de culori cu aspect victorian in nuante subtile. Apar in amestecuri de violet, albastru, galben, crem si visiniu, foarte atractive, rotunjite, plate si ochi albi sau galbeni. Unele au margini albe si toate au un parfum dulce de miere. Inflorescentele apar pe tije solide, asezate sub forma de umbrele. Frunzele sunt diferite fata de alte primule, carnoase, lucioase, foarte netede, ovale si verzi mijlocii in rozete.

Ceea ce o face si mai indragita este ca tolereaza excelent si soarele, asta fiind un mare plus printre primule. Impresioneaza prin perioada lunga de inflorire, prin frunzisul neobisnuit si prin cromatica deosebita a florilor. Planta perena vesnic verde formeaza un palc vertical, fiind o aparitie izbitoare la inceputul primaverii. Este un soi extrem de rezistent, care va fi un performer constant in gradina. Cu siguranta aceasta primula unica va face senzatie, asa ca e momentul sa-ti impodobesti acum gradina cu farmecul unic al Primulei Pubescens Gigantea!

Avantajele Soiului:
Inflorescente uimitoare, cu flori uriase
Frunzis neted si lucios
Tolereaza si soarele
Inflorire indelungata
Intretinere redusa
Foarte rezistenta
Primula: cerinte sol, amplasare, ingrijire
Primula Pubescens Gigantea prefera locurile semiumbrite, dar tolerezeaza excelent si soarele, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se uda regulat, pentru ca pamantul din jurul radacinii sa nu fie niciodata uscat, dar nu in cantitate mare de apa. Preferabil a se uda mai des dar cu mai putina apa. Excesul de umiditate cauzeaza grav radacinilor, care pot putrezi.

Se dezvolta in sol fertil, bogat in humus, neutru, umed si bine drenat. Este un excelent acoperitor de sol, dar poate fi folosit perfect si in chenarul peren, pentru plantare in masa. Arata grozav si atunci cand este plantat pe marginile paturilor de flori usor umbrite.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut constant reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la inghet; soarele puternic de vara o afecteaza

Inmultire: prin divizarea tufei

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Primula Pubescens Gigantea in ghiveci, cu pret bun
Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 12 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase.

Informatii suplimentare:
Culoare frunze  Verzi, carnoase
Culoare flori  Mix de culori
Perioada de inflorire  Mai-iunie
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  25 cm
Dimensiuni la maturitate  cca 20-25 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  Da (-30 grade).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura