Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Ingrasamant natural organic pentru trandafiri, 1.75 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ingrasamant natural pentru trandafiri
Acest Ingrasamant natural pentru trandafiri nu contine fara chimicale si va asigura trandafirilor tai o excelenta crestere. De asemenea, va oferi o inflorire abundenta si de lunga durata, cu flori stralucitoare. Este un fertilizant NPK organo-mineral cu magneziu care actioneaza lent pana la 3 luni si imbunatateste structura solului. Fertilizantul contine magneziu pentru culori stralucitoare si un continut ridicat de potasiu pentru flori viguroase ce se conserva bine dupa recoltare. VIANO este un ingrasamant complex, organic, ideal pentru trandafiri si alti arbusti cu flori. Datorita continutului ridicat de potasiu, se obtin rezultate foarte bune ce deriva intr-o inflorire intensa.

Prin compozitia sa naturala, acest complex ingrasamant imbunatateste structura solului, oferind plantelor conditii adecvate pentru dezvoltare. Adaosul de magneziu ofera o culoare verde intens a frunzelor, iar continutul ridicat de potasiu asigura o inflorire puternica si indelungata.

Un ingrasamant pentru inflorire abundenta este necesar pentru orice gradina, daca vrei sa ai plante sanatoase, viguroase, care sa te bucure ani in sir. Nu sta pe ganduri si asigura plantelor tale conditiile de care au nevoie.

Nota: Ingrasamantul natural pentru trandafiri VIANO se recomanda sa se utilizeze dupa fiecare perioada de inflorire pentru dezvoltarea puternica a plantei.
De aici poti cumpara Ingrasamant organic natural pentru trandafiri, cu pret bun
Avem diverse tipuri de ingrasamant pentru plante de vanzare. Descopera produsele preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs:
Tipul ambalarii  la cutie de 1,75 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura