Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
78 pareri

Floare Coreopsis (ochiul fetei) la ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
380S11
Out Of stock
Descriere
Coreopsis (Ochiul fetei) - Caracteristici generale Coreopsis este o planta perena cu crestere rapida, foarte rezistenta si decorativa. Are tulpini erecte, care la maturitate pot ajunge la cca 50-60 cm inaltime si 40-50 cm latime.

Este o planta nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale.

Frunzele sunt alungite, dispuse alternativ, mai ales la baza tulpinii, de culoare verde.

Florile de culoare galben-auriu sunt solitare si apar in varful tulpinilor erecte. Au dimensiuni medii (5-6 cm) cu cca 8-12 petale zimtate pe margini, care decoreaza superb. Pentru a stimula noi infloriri, e recomandat sa se taie florile uscate. Infloreste din primavara pana la inceputul toamnei.

Ochiul fetei: cerinte sol, amplasare, ingrijire Coreopsis prefera locurile luminoase si insorite, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta foarte bine in soluri bine drenate si fertile, cu un PH neutru - slab alcalin. Poate fi plantata si in ghivece decorative pentru un decor splendid al teraselor.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Fertilizare: se pot administra ingrasaminte pentru plante cu flori, o data pe luna, in perioada de crestere si inflorire.

Inmultire: Coreopsis se inmulteste singura, marindu-si tufa de la an la an. Se poate inmulti prin seminte, prin butasi de radacina sau prin despartirea tufei. Se recomanda taierea ramurilor toamna, urmand ca planta sa revina la viata in primavara urmatoare.  

Boli si daunatori: Coreopsis este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara coreopsis in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  1 an

Informatii suplimentare    

Culoare  galben
Parfum  -
Perioada de inflorire  Mai-septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat

Conditii de lumina  Soare din plin
Cerinte de udare  Moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 50-60 cm
Rezistenta la inghet  -25 C pana la -30 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura