Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 1 an.
4.80
5 stars: Exceptional
70 pareri

Floare Oxalis triangularis in ghiveci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
311O11
Out Of stock
Descriere
Oxalis triangularis - Caracteristici generale Oxalis triangularis alba este o planta perena cu bulbi, cu aspect de tufa, foarte decorativa. Poate ajunge la maturitate la inaltimi de 15-30 cm si este foarte rezistenta. Este perfecta pentru ghivece si jardiniere suspendate, oferind decoruri incantatoare prin frunze si florile sale delicate si elegante.

Poate fi plantat si in gradina, dar bulbii nu vor rezista peste iarna afara.

Infloreste continuu, din primavara pana la inceputul toamnei.

Frunzele sunt trifoliate, de culoare mov-lila, de aici si denumirea de trifoi mov. Florile sunt solitare sau in inflorescente, foarte decorative in culori albe sau roz. Se inchid seara sau atunci cand ploua.

Trifoi mov: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Oxalis iubeste foarte mult locurile luminoase asa ca gaseste-i locul cel mai potrivit daca doresti o inflorire abundenta. Nu trebuie pozitionat direct in soare, un loc cu semiumbra fiind cel mai potrivit pentru el. Se  dezvolta foarte bine in soluri neutre, bogate si bine drenate. Peste iarna are nevoie de repaus de cca 3 luni la temperaturi de 5-10 grade. Frunzele vor disparea si se va uda foarte rar, o data pe luna. Primavara se va scoate afara, se vor relua udarile constante si planta va reveni la viata.

Necesar apa: udarea se face constant, dar in cantitati moderate de apa. Ideal este sa fie udat atunci cand substratul este uscat. Excesul de apa ii poate dauna, dar nici nu trebuie lasat sa sufere de sete.

Inmultire: Oxalis se inmulteste singur, marindu-si tufa de la an la an. Se poate inmulti prin prin divizarea bulbilor, in perioada de repaus (primavara foarte devreme). Boli si daunatori: Oxalis triangularis este foarte rezistent la boli si daunatori. De aici poti cumpara Oxalis triangularis in ghiveci, cu pret mic

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci
Varsta plantei la livrare  2 ani, inflorita

Informatii suplimentare    

Culoare  Flori Alb cu roz, frunze mov
Parfum  -
Perioada de inflorire  Mai-septembrie

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra
Cerinte de udare  Regulat
Pretentii fata de sol  prefera un sol neutru, fertil, cu un drenaj bun
Inaltime la maturitate  cca 15-30 cm
Rezistenta la inghet  Nu rezista
Trimite mesaj
Din Gura in Gura