Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
76 pareri

Iarba decorativa Uncinia Everflame la ghiveci de 17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Cod produs
310U10
Out Of stock
Descriere
Iarba decorativa Uncinia Everflame - Caracteristici generale

Iarba decorativa Uncinia Everflame e alegerea perfecta daca iti doresti decoruri de gradina prin care sa iesi in evidenta.

Este o iarba foarte decorativa prin port, frunzis, inflorescenta si culoare. Prin frunzele sale decorative fabuloase, aceasta varietate de iarba ornamentala atrage toate privirile admirative.

Creste des, sub forma de tufa mica, in smocuri dese si puternice, iar la maturitate poate ajunge la cca 30-40 cm inaltime si cu diametru de cca 30 cm.

Frunzele ei sunt lungi si subtiri si cresc sub forma liniara in nuante de bronz cu margini rosii, stralucitoare. Marginile bogate ale frunzelor rosii visinii lumineaza frunzisul. In lunile de vara, planta infloreste cu panicule rosii-maronii. Everflame decoreaza puternic pe timpul iernii datorita naturii sale vesnic verzi si compacte.

Este o planta decorativa prin: frunze, flori si port, nepretentioasa, foarte usor de cultivat, care nu necesita ingrijiri speciale. Are o crestere si o constitutie puternice.

Avantajele Soiului:  

Frunzis stralucitor, bronz cu rosu
Excelent pentru decoratiuni de toamna si iarna
Usor de crescut
Foarte potrivita pentru containere
Iarba Uncinia Everflame : cerinte sol, amplasare, ingrijire
Iarba decorativa Uncinia Everflame prefera locurile cu mult soare, asa ca gaseste-i locul potrivit in gradina. Se dezvolta cel mai bine in sol permeabil, umed si bine drenat.

Aceasta iarba ornamentala este o varietate deosebit de compacta si constituie un punct de accent excelent pentru gradinile medii si mici. Cu ea se pot realiza combinati mixte interesante cu alte plante si flori. Poate fi plantata pe langa cladiri, in ronduri, pe langa copaci, ziduri si garduri. Ofera decoruri spectaculoase si daca se planteaza in smocuri solitare. Poate fi utilizata si ca planta specimen cu tonuri calde pentru partea din fata a bordurilor sau stancii.

Plantata in combinatie cu alte plante sau ierburi inchise la culoare, creeaza un contrast fenomenal. Datorita frunzisului splendid, stralucitor, va da o intorsatura placuta si izbitor de frumoasa gradinii tale. Fiind o planta decorativa medie, se poate cultiva cu succes si la container pentru un decor splendid al teraselor, in special toamna si iarna.

Necesar apa: udarea se face cu moderatie, astfel incat solul sa fie mentinut uscat reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la soare, vant, seceta. In primul an e bine sa fie protejata la baza cu un start de mulci sau frunze uscate. Daca temperaturile scad sub -15 grade, trebuie protejata.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori.

De aici poti cumpara Iarba decorativa Uncinia Everflame in ghiveci, cu pret bun

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera plantele decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele sunt produse de partenerul nostru Luca Perene, producator de perene de peste 10 ani. Acestea sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii aici.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci de 17 cm

Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  Bronz-rosu
Culoare flori  Rosu maroniu
Perioada de inflorire  Vara

Perioada de plantare  

Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Insorit
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  30
Dimensiuni la maturitate  cca 30-40 cm inaltime si latime
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura