Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Impartim bucuria cu tine!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.74
5 stars: Exceptional
96 pareri

Iarba decorativa Carex Treasure Island la ghiveci de 19 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
313C71
Out Of stock
Descriere
Carex Treasure Island - Iarba ornamentala pentru gradini umbroase

Carex Treasure Island este o iarba foarte decorativa prin port, frunzis, inflorescenta si culoare. Prin frunzele sale decorative fabuloase, aceasta varietate de iarba ornamentala iese usor in evidenta, atragand toate privirile admirative.

Carex Treasure Island e o iarba ornamentala perfecta pentru acoperirea solului in gradinile de umbra. Este apreciata in special datorita culorilor frunzelor sale atractive, asemanatoare ierbii. Acestea au centre verzi medii, dungi si margini albe, fiind mai late decat alte carex-uri. Practic, fiecare frunza verde este marginita cu o margine alba dramatica, ca si cum ar fi tivita. Acest joc de culori adauga un aspect atragator si interesant in orice gradina. Primavara apar flori verzi nesemnificative. Marginile sale albe, stralucitoare si dungile de pe frunzele scurte contrasteaza bine cu Ferigi, Hosta sau alte tipuri de iarba decorativa. Alaturi de acestea creeaza combinatii armonioase si spectaculoase.

Ca planta matura, va forma de obicei tufa compacta si densa de pana la 20 cm inaltime, cu o raspandire de 30-45 cm. Carex Treasure Island se raspandeste lent, dar este un plus minunat pentru gradina umbrita si umeda.

Carex -Rogoz - Iarba decorativa: cerinte sol, amplasare, ingrijire

Carex Treasure Island prefera un sol care retine umiditatea, dar bine drenat, in umbra totala sau partiala. Culoarea frunzelor este mai bogata in conditii de umbra partiala si se poate arde in plin soare. Se dezvolta in soluri umede, permeabile, bogate, dar plantele stabilite se descurca bine si in soluri medii de gradina.

Aceasta iarba ornamentala este o varietate deosebit de compacta si constituie un punct de accent excelent pentru gradinile medii si mici. Cu ea se pot realiza combinati mixte interesante cu alte plante si flori. Poate fi plantata pe langa cladiri, in ronduri, pe langa copaci, ziduri si garduri. Ofera decoruri spectaculoase si daca se planteaza in tufe solitare.

Plantata in combinatie cu alte plante sau ierburi inchise la culoare, creeaza un contrast fenomenal.

Fiind o planta ornamentala mica, se poate cultiva cu succes si la container pentru un decor splendid al teraselor.

La finalul iernii se taie frunzisul de jos, iar planta va porni din nou in vegetatie.

Necesar apa: udarea se face in mod constant, astfel incat solul sa fie mentinut reavan. A se evita apa in exces la radacina sau baltirea.

Rezistenta: rezistenta la vant, inghet.

Boli si daunatori: este foarte rezistenta la boli si daunatori. De aici poti cumpara Iarba ornamentala Carex Treasure Island in ghiveci, cu pret bun.

Avem diverse soiuri de plante perene de vanzare. Descopera ierburile decorative preferate in magazinul online FloraPris.ro si ia-le acasa, cu un singur click! Comanda acum si in 24-48 de ore sunt la usa ta.

Plantele provin din pepiniera partenerului nostru Luca Perene, producator de perene de peste 13 ani. Acestea detin pasaport fitosanitar, sunt testate, sanatoase si complet aclimatizate, avand garantia soiului si calitate inalta.

Detalii livrare produs    

Tipul ambalarii  la ghiveci de 19 cm
Varsta plantei la livrare  Plante dezvoltate, viguroase

Informatii suplimentare    

Culoare frunze  Verde cu margini albe
Perioada de plantare  Toate plantele livrate la ghiveci se pot planta oricand, cu conditia ca pamantul sa nu fie inghetat
Conditii de lumina  Semiumbra, umbra
Cerinte de udare  moderat
Pretentii fata de sol  prefera un sol fertil, umed, cu un drenaj bun
Distanta de plantare  45 cm
Dimensiuni la maturitate  Cca 20 cm inaltime, cu o raspandire de 30-45 cm
Rezistenta la inghet  da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura